Premier Palace Hotel & Spa este cea mai nouă locație de 5* din București, fiind locul ideal atât pentru business cât și pentru căutare de noi experiențe de cazare, delicii culinare și proceduri medicale și de întreținere Spa.

Dotări camere

Hotelul pune la dispoziția oaspeților 82 de camere moderne (Cameră Single, Cameră Double, Apartament, Apartament Prezidențial) cu dotări cum ar fi aer condiționat individual, seif, LED TV, telefon cu linii externe și căsuță vocală, minibar, uscător de păr și produse ecologice de lux. Oaspeții au acces gratuit la piscină, hidropiscină, fitness și zonă Thermarium, precum și la internet wireless, care poate fi recepționat în toate spațiile publice ale hotelului. Designul elegant al camerelor garantează confortul necesar pentru o deconectare de la stresul cotidian și evadarea într-o oază de liniște și relaxare.

Camere Single, Double, Matrimonial

Camera Double

Graţie designului şi culorilor atent alese, camerele Double cu paturi twin sau matrimoniale, cu o suprafaţă de 30-37 mp, îşi întâmpină oaspeţii într-o atmosferă relaxantă ce asigură confortul necesar.

Camere Suite

Aceste apartamente cu o suprafaţă de 77 mp, pun la dispoziția oaspeților o cameră de zi pentru business sau relaxare, un dormitor confortabil cu pat matrimonial și două grupuri sanitare cu duş și cadă. Apartamentele pot găzdui în egală măsură oameni de afaceri, punând la dispoziția acestora o cameră cu birou pentru întâlniri de până la 6 persoane sau familii, existând posibilitatea de pat suplimentar.

Apartament prezidențial

Apartamentul prezidenţial, cu o suprafață de 130 mp, include un dormitor spațios cu pat matrimonial, dressing și o baie privată având în dotare cadă cu hidromasaj, o cameră de zi cu baie proprie și chicinetă. Camera de zi își întâmpină oaspeții cu o zonă de relaxare, un spațiu pentru întâlniri sau servirea mesei într-un spațiu intim.

 Restaurant Premier Palace

Cu un spaţiu armonios ce poate găzdui până la 250 de persoane, Restaurantul Premier Palace oferă un concept nou de Fine Dining pentru a transforma orice moment al zilei într-un adevărat deliciu. Această sală se pretează tuturor tipurilor de evenimente, de la conferințe, prezentări de produse, evenimente corporative până la cele mai frumoase petreceri memorabile de nuntă, botez sau aniversări.

Sala de Conferințe și Evenimente

Cu o capacitate de 160 de persoane, Events Hall emană eleganță într-un decor modern, în care dotările de ultimă generație te vor ajuta să dai fiecărui eveniment o notă personală.

Premier Spa

Este primul Medical Spa de 5* din România al cărui obiectiv este acela de a-ți oferi tratamente individualizate și personalizate în funcție de nevoile tale, într-o atmosferă de rafinament și relaxare.

Urban Oasis

Premier Palace Spa & Hotel este renumit prin complexitatea și diversitatea terapiilor pe care le asigură, aparatură de ultimă generație, profesionalismul și experiența echipei de terapeuți, eficacitatea, seriozitatea și implicarea de care dă dovadă în relațiile cu fiecare oaspete. 

Thermarium & Piscină

Ești invitat într-o călătorie în lumea wellness, al cărei scop final este relaxarea corporală şi mentală.

Îți poți crea propria călătorie în lumea relaxării cu ajutorul serviciilor din zona Thermarium.

Îți este pus la dispoziţie: cascadă de apă și dușuri cervicale, hidro-piscină, Bio-Sauna, Sauna Finlandeză, Baie de Aburi, Duşuri Emoţionale, Cameră Thalasso cu sare de Himalaya, Zonă de relaxare „Onyx Relax Room” în care te poți relaxa, dormi sau pur şi simplu… visa.

Premier Palace Piscină

Fiecare persoană este unică şi conștientizăm acest lucru. De aceea, în cadrul Premier Spa sunt elaborate tratamente personalizate, în conformitate cu nevoile fiecărui oaspete. Examinările – unele incluse în program şi altele opţionale – permit să fie evaluate trăsăturile specifice ale fiecărui corp, precum şi problemele acestuia. În acest mod se pot prescrie cel mai potrivit tratament pentru tine.

Clinque Spa

 Spa Party

Dacă vrei să organizezi o petrecere inedită, să faci o surpriză celei mai bune prietene înainte de căsătorie și să organizezi o petrecere între fete, să sărbătorești ultima zi de celibat, SPA PARTY la PREMIER HEALTH SPA poate fi soluția ideală.

Personalul poate ajuta să se aleagă cele mai senzoriale terapii pentru ca oaspeții să rămână cu cea mai relaxantă și mai frumoasă amintire.

Îți recomand cu mare drag acest hotel, m-am simțit excelent testând serviciile oferindu-mi o oază de liniște și relaxare.

Cum a fost și ce servicii am testat poți afla în curând într-un alt articol.

Până atunci accesează pagina hotelului Premier Palace Hotel & Spa sau pagina de Facebook Premier Palace Spa Hotel.

Pe curând,

Izabella

(Visited 339 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!