Cu siguranță o oră de relaxare la un SPA este apreciată de oricine… Însă relaxarea are un farmec aparte în bazinele Aquarmony, unde poți avea o experiență fabuloasă, o plutire de vis ca în paradis.

Am revenit cu bucurie și nerăbdare la Aquarmony – un SPA unic în Brașov și în România, care ne oferă o noutate în domeniu, terapia prin plutire în bazine de apă cu săruri de magneziu.

Deși beneficiile acestei terapii sunt cunoscute și folosite în lume din vechime, primul tanc modern de plutire a fost realizat de către neurologul american Dr. John Lilly în 1954. Fiind dovedite științific efectele benefice medicale, de atunci s-a răspândit în lume această nouă metodă de terapie, cunoscută în occident sub denumirea de Float tank, Samadhi tanc sau Isolation tank.

Float Tank Dr. John Lilly, SUA, 1954

Experții recomandă metoda floating în general, pentru relaxarea corpului și a minții, pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și a capacității de concentrare. Printre efectele secundare pozitive se numără creșterea productivității și a creativității. Metoda plutirii sprijină și tratamentul medical, spre exemplu în domeniul medicinii sportive, a ortopediei și a medicinii durerii. Prin plutire, coloana vertebrală scapă de greutatea pe care trebuie să o suporte permanent. În apa se relaxează și cele mai acute puncte de tensiune. În plus, baia salină este benefică pentru piele, iar un tratament regulat poate combate acneea și neurodermatita.

În România, primul salon de plutire a fost inaugurat pe 1 iunie 2015, de către Flavian Dumitrescu și Delia, inițiatorii Aquarmony, centru de relaxare aflat chiar în inima Brașovului.

Am avut șansa de a fi prezentă la inaugurarea salonului de plutire și de atunci sunt unul din clienții fideli. Terapia prin plutire îți conferă o senzație minunată și unică, inedită și uimitoare. Aflându-te în bazin dispare gravitația, te relaxezi complet fizic și psihic, și plutești în imponderabilitate ca în spațiul cosmic, astfel că intri într-o stare de vis ca în paradis. Vă recomand tuturor, mai ales celor care doresc eliberarea din stresul zilnic.

Atmosfera în cabina de plutire este una din cele mai plăcute. Temperatura apei rămâne la 35-36 de grade constant fiind reglabilă cu termostat. Te poți bucura de muzică ambientală sau de o liniște deplină, pereții fiind izolați fonic. Cabina este scăldată în lumină difuză albastră, uiți complet de lumea de afară în timp ce corpul plutește. Ai o telecomandă prin care poți regla temperatura, lumina, muzica și aerul condiționat. Dispui chiar și de interfon pentru comunicarea cu exteriorul. Pe măsură ce stimulii externi au dispărut, mi-am destins și revigorat coloana vertebrală împreună cu mușchii și articulațiile, creierul și mintea au beneficiat la rândul lor de relaxare. Efectele au început să apară în câteva minute după ce mi-am relaxat complet corpul și mi-am găsit poziția de plutire.

La ieșire din bazin m-am simțit pur și simplu de parcă am renăscut, de aceea îmi doresc să revin cât mai des să plutesc ușor ca în paradis!

Locația deține un spațiu generos, amenajat modern cu deosebit bun gust. Centrul dispune de două bazine de plutire, unul sub formă piramidală, fiind bine cunoscut efectul benefic de piramidă.

Bazin sub formă de Piramidă – Aquarmony

 

Salonul oferă clienților o atmosferă caldă și plăcută, în timp ce igiena este la mare cinste. Apa sărată din bazine este recirculată printr-un sistem modern de igienizare folosind ulraviolete și ozon.

Apreciez mult ambianța foarte plăcută și serviciile deosebite, de înaltă clasă oferite de oamenii primitori ai salonului de plutire Aquarmony. Uimitor este și faptul că, pentru o asemenea experiență minunată, prețurile sunt foarte promoționale și prietenoase!

M-am simțit într-adevăr răsfățată în toate momentele petrecute acolo.

Pentru aceasta vă mulțumesc Flavian și Delia! Fiți binecuvântați! 

Celor care doresc mai multe detalii și cum pot face rezervări, puteți accesa site-ul Aquarmony.ro, cât și pagina de Facebook.

Salonul Aquarmony vă așteaptă oricând cu brațele deschise !

Zile însorite și pe curând! 🙂

(Visited 515 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

2 Comments

  1. Ce locatie frumoasa. Multe informatii utile in articol!

    • Da așa este. Mai sunt multe de zis, dar cel mai bine îți recomand să încerci măcar o dată să plutești în unul din bazine. 🙂

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!