Vrei și tu să călătorești mai des, să câștigi bani din călătorii, să publici articole și fotografii din vacanțele tale, sa lucrezi de oriunde din lume și să îți faci o carieră frumoasă din poveștile de pe drum? Nimic mai simplu. Iată cum să-ţi împlinești visul!

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat.

Trebuie doar să înveți cum să o faci, să ai încredere în tine și să fii pregătit pentru aventura vieții tale. 

M-am născut cu pasiunea de a călători, de a fi în natură. Mai târziu am aflat, pe internet că există posibilitatea de a călători și de a face bani din asta.

De aproape 2 ani am intrat în gașca de ”călători povestitori” și am început să scriu despre experiențele mele din locurile pe care le-am vizitat, explorat. Dar știind că nu eram singura care a pornit pe acest drum de a-mi urma visul, cunoscând și studiind bine domeniul de dinainte am ales să merg mai departe.

De când mi-am creat blogul, am crescut mult. Studiez zilnic, învăț lucruri noi, cunosc oameni noi, știu cum pot să stabilesc relații, să scriu un mail de sponsorizare. Am descoperit că poți să călătorești fără să rămâi cu portofelul gol la final de lună!

Am ajuns să călătoresc destul de mult în diverse locuri în România, dar și în afara țării. Am planuri și proiecte noi pe anul 2019. Abia aștept să le împărtășesc acestea cu TINE, cel care mă citești și mă susții. Pentru asta, ÎȚI MULȚUMESC!

Ioana a creat SINGURUL CURS DE TRAVEL WRITING DIN ROMÂNIA

Îți mulțumesc, Ioana!

Ești de acord cu afirmația:

Călătoria este singurul lucru pe care îl cumperi și care te face cu adevărat mai bogat.

Am dorit să încep ceva nou în viață și am urmat și eu cursul ei. Și am învățat pas cu pas ce trebuie să fac și cum pot să-mi transform pasiunea în ceva care să-mi aducă un venit. Plus multe alte avantaje care m-au ajutat să îmi creez un blog, să îl mențin și mă ajută enorm și acum! Nu pot spune decât, că a meritat fiecare bănuț! 

Și crede-mă că tot ceea ce îți imaginezi, se poate realiza, doar trebuie să CREZI! Iar ceea ce nu ține de imaginația ta, se poate învăța! 🙂

Călătorește! 

Este cea mai bună școală de care vei avea parte. Poți s-o faci oricând, oricum și oriunde vrei tu. Alege să îți împlinești visul și să ai întotdeauna bani pentru o nouă aventură. Lumea te așteaptă.

Cucerește-o!

Învață! 

Visul tău se împlinește acum. Investește în tine!

Pentru mai multe detalii apasă AICI!

Aștept să îmi povestești experiența ta într-un comentariu mai jos! 🙂

(Visited 964 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!