”Frumoasa călătorie de astăzi poate începe numai atunci când învățăm să lăsăm în urmă ziua de ieri!” AventureTime.ro

Dragii mei,

Am ajuns la cea de doua lună în care oferim bloggerilor premii în urma muncii depuse pe grupul de călători de pe Facebook Top 10 Love 2 Travel Club.

Povestea Top 10 Love 2 Travel Club

Acest grup este un grup ALTFEL. A pornit din pasiune pentru ceea ce facem : 10 bloggeri care Iubesc călătoriile.

Aici găsești cele mai frumoase articole, despre cele mai frumoase Destinații, dar și accesul permanent la Sfaturi și Informații foarte utile despre viitoarele tale vacanțe. Aici ai săptămânal un TOP cu Destinații Turistice de TOP. Ai ocazia să câștigi Lunar la Tombola cu tragere la sorți. Dacă te interesează, poți trimite o cerere de acces în grup AICI și citești regulamentul, pentru a fi la curent cu ceea ce facem. 

LUNA IUNIE – Aventură cu caiacul

Câștigătoarea lunii IUNIE este Alina Donosă, cu blogul Munay Life. În urma sondajului articolul ”Sejur la mare în regim self service”, din 26 de voturi, a primit 12 aprecieri. Felicitări Alina!

Sponsorul nostru, Adventure Time, vine cu ceva inedit pentru noi toți. Alina se va plimba cu caiacul câteva ore pe un lac din București la libera alegere din evenimentele care se vor desfășura în această lună. Suntem recunoscători pentru acest minunat premiu. Mulțumim Cătălin Cosma și Mădălina Bracea!

It’s time for a new adventure with Adventure Time!

În cele ce urmează, te invit să aflăm povestea celor doi inițiatori ai Adventure Time, cum a luat ființă și ce evenimente sunt în desfășurare la care te poți alătura și tu.

Fondatorii Adventure Time

Cosma Cătălin: fost sportiv de performanță la secția de kaiac-canoe, ghid de rafting, ghid de caiac whitewater și flateater, pasionat al tuturor sporturilor nautice, pasionat de cicloturism și tot ce ține de statul în NATURĂ.

Bracea Mădălina: Suport tehnic și emoțional, logistică. Fără ea am muri și face și cea mai bună tocăniță! Șef peste TUCI.

 Povestea Adventure Time

”Noi suntem BraCos, alias AdventureTime, mai concret, Bracea Mădălina și Cosma Cătălin – o echipă veselă și inimoasă, uneori prea veselă și prea inimoasă! 

Am început să facem ture de agrement cu caiacul dintr-o mare pasiune pentru natură și aventură, dar și din mult drag pentru oameni. De câte ori călătoream și exploram zone greu accesibile celorlalți, care ni se revelau a fi magice, ne gândeam cum am putea împărtăși toate astea cu prietenii noștri. Nu aveam decât să-i aducem și pe ei acolo! Așa că asta am făcut și iată că intenția asta s-a transformat în modul nostru de a fi. 

Iubeam să stăm cât mai mult în natură, în sălbăticie, în liniște, unde lucrurile nu sunt alterate de zbuciumul cotidian, care a ajuns să ne copleșească pe toți – de la facturi, șefi isterici, politic, mâncare modificată, trafic înghesuit, aer prăfuit și sufocant, știri apocaliptice, competiții sociale aberante și inutile, până la vecini frustrați de toate astea. Dar trebuia să mergem și la job. Cum să împăcăm asta cu nevoia noastră de liber, liniște, curat, natural și frumos?!  Uite așa, am ajuns să ne mutăm „biroul” pe oglinda imaculată a lacurilor, pe care se reflectă doar cerul și păsările, pe râuri repezi de munte, prin delta întortocheată și adesea inaccesibilă omului obișnuit sau pe marea cea mare. E tot ce ne face fericiți!

Ne place mult să socializăm și să cunoaștem oameni cât mai diverși, cu care facem schimburi prețioase, de idei și de emoții, care ne upgradează și ne îmbogățesc sufletește continuu. Ai atât de multe de învățat de la fiecare! Am cunoscut atâtea lecții autentice de viață! Oamenii sunt atât de complecși! Toți învățăm unii de la ceilalți. E adevărat, și cadrul în care ne desfășurăm invită la deschidere, naturalețe, sinceritate. În natură nu poți fi decât autentic… îți cad cenzurile și comportamentele artificiale de orășean. În jurul focului, deasupra căruia șuiera ceaunul cu mâncarea neaosă bulbucind, după o zi întreagă de pedalat, în care ai fost obligat să faci liniște din zgomotul continuu și neobosit de gânduri alandala pe repeat și să te cauți în cele mai întunecate cotloane ale minții … nu poți fi decât tu. Atunci te redescoperi. Rămâi surprins, tu însuți, de cât ești de curajos, de rezistent, de puternic, de cât de departe îți sunt limitele pe care le credeai înguste și aproape, de cât de răbdător ești, de cât de sociabil și în cele din urmă de cât poți fi de relaxat, de degajat de restul problemelor și de sincer cu tine și cu ceilalți. În condițiile astea îți înflorește personalitatea și ajungi să te cunoști. Îndoielile și fricile, mărturisite sau nu, știute sau nu, se dizolva și, deși uneori obosit, ești invadat de o bucurie inexplicabilă. Bucuria pe care ți-o dau libertatea, simplitatea, naturalețea, autenticul. Lucruri pe care le-am uitat și care ne lipsesc mult. Pentru mulți, ieșirile cu noi au fost adevărate ”drumuri inițiatice” în care au explorat peisaje nemaivăzute, dar și pe ei înșiși. Și au depășit limitele, atât fizice cât și psihice, și-au alchimizat fricile în curaj, s-au infuzat de seninătate și buna dispoziție și nu puțini au fost cei care ne-au mărturisit că nu s-au mai întors aceiași cum au venit. Au venit cu capul plin de gânduri bâzâitoare, consumatoare de energie și cu inima goală de bucurii și au plecat cu capul gol de gândurile inutile și inima plină de încântare. Nu ai cum să nu te întorci transformat după o tură în caiac, acest vehicol tăcut, care te transportă atât de agreabil și cu atâta delicatețe, din inima naturii până în inima ta.

Încercăm să facem posibile toate astea, să combinăm relaxarea cu provocarea, distracția cu aventura, pacea cu adrenalina, amuzamentul cu explorările complexe de sine.

Facem totul cu mult entuziasm și bucurie, iar ceea ce ne justifică și ne motivează în același timp, este satisfacția celor cu care interacționăm.

Plimbările cu caiacul nu au un grad ridicat de dificultate, din punct de vedere tehnic. Sunt accesibile oricui își dorește să iasă din rutină și e dispus să părăsească zona atrofiantă de confort urban, pentru liniște, relaxare, deconectare, dar și distracție și puțin dinamism. Iar asta poate fi posibil, chiar și pe un lac din mijlocul orașului, culmea!

Calendarul turelor ce vor urma, îl găsești pe site www.adventuretime.ro.

Hai și tu cu noi într-una dintre cele mai frumoase AVENTURI cu caiacul!”

Evenimente viitoare

1. Chill la Vadu cu caiace 28-29 iulie 2018

2. Aventură caiac la Cazanele Dunării 18-19 august 2018

3. Explorăm Delta Dunării din caiace 24-26 august 2018

4. Explorăm Delta Dunării din caiace 21-23 septembrie 2018

5. Curs de caiac pe ape repezi. Whitewater, râul Jiu 5-7 octombrie 2018

6. De 1 Decembrie caiac trekking băi termale

Pentru mai multe detalii, accesează pagina www.adventuretime.ro, pagina de Facebook AdventureTime.ro

 

Tu ai fost cu caiacul? Cum ai descrie aventura ta într-un cuvânt?

Nu ai ajuns încă? Apelează la specialiști și vei avea cu siguranță o zi de neuitat!


Dacă ți-a plăcut articolul, aș aprecia un Like și Distribuirea lui ca să afle și prietenii tăi de acest sport și ce le poate oferi Adventure Time în perioada următoare.

Ca să fii la curent cu noile evenimente și călătorii, nu uita să urmărești, dacă încă nu ai făcut, pagina de Facebook Be Free Be Zen, contul de Instagram, Twitter și să te alături grupului de călători pe Facebook Top 10 Love 2 Travel Club.

(Visited 99 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!