O oază de relaxare în inima Transilvaniei

Apollo Wellness Club din Sângeorgiu de Mureș reprezintă ”o oază de relaxare în inima Transilvaniei”, un loc în care timpul are alte dimensiuni, în care corpul și mintea sunt răsfățate, un loc pe care cu siguranță vei dori să-l revezi.

Anul trecut am descoperit cu familia o locație aparte unde am putut timp de 3 nopți îmbina odihna cu liniștea și relaxarea, iar anul acesta revenind de sărbători, am retrăit clipe absolut fantastice la Complexul Apollo Wellness Club & Spa ****/*** din Sângeorgiu de Mureș.

Băile sărate Sângeorgiu de Mureș cu peste 100 de ani de tradiție în balneologie

Staţiunea Băile Sărate Sângeorgiu de Mureş, renumită pentru apele sărate şi nămolul mineral, este cunoscută încă din anul 1880, când s-a folosit pentru prima dată un bazin amenajat pentru băi sărate, alimentat cu apă dintr-un izvor de suprafaţă.

În anul 1982 s-a dat în folosință hotelul Apollo cu 44 camere, bar și cabinete medicale. În anul 2005, a început o amplă modernizare a întregului complex, culminând cu construirea clădirii cu camere de 4****. Noul complex reamenajat atât din punct de vedere al construcțiilor cât și al dotărilor s-a redeschis în 2007.

Apollo Wellness Club – echilibru, relaxare well-being, răsfăț pentru corp și minte

Complexul Apollo Wellness Club & Spa situat într-un cadru natural retras, având o oază de 13 ha aflată în vecinătatea aglomerației urbane a orașului Târgu Mureș, la o distanță de 3,8 km cât ne arăta pe hartă, spre direcția Reghin. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, plină de verdeață cu pomi și flori frumoase, are un stil clasic și de bun gust, care ne-a oferit multă relaxare și confort. Complexul dispune de o parcare gratuită de 300 locuri.

De-a lungul șederii noastre am observat cum personalul a dat dovadă de multă atenția la detalii, de profesionalism și de pasiune în tot ceea ce făceau, toate pentru a asigura servicii de cea mai bună calitate, astfel încât aveam sentimentul că suntem “ACASĂ”. Hotelul dispune de două pachete la alegere cel de Relax pe care l-am ales noi și un pachet cu tratament Balneofizioterapie.

În pachetul Relax ales era inclus cazarea, micul dejun bufet, buget de masă de 50 lei/persoană/zi, accesul nelimitat la centrul Spa și Ștrand (la noi nu era cazul că eram în extrasezon), parcarea și WiFi.

Camere de 4 ****

Camerele sunt amenajate în stil clasic, elegant oferind confortul necesar pentru regăsirea liniștii și echilibrului. Astfel, toate diminețile noastre au fost mai frumoase. Am continuat cu un mic dejun de tip bufet suedez foarte bogat și variat din ingrediente proaspete și sănătoase preparate cu atenție, de chefii în bucătăria proprie.

Structura de 4 **** are în dotare : 1 apartament executive, 6 apartamente Junior Suite, 28 de camere duble dintre care 10 matrimoniale și 18 twin.

Camere de 3 ***

Camerele sunt decorate armonios și asigură confortul dorit pentru odihnă și relaxare.

Structura de 3 *** are în dotare : 4 apartamente, 8 duplexuri, 18 camere duble dintre care 6 matrimoniale și 12 twin.

Camerele noastre au fost cu vedere spre Ștrand, bine întreținute, prosoapele și cosmeticele erau schimbate zilnic.

Centrul SPA Apollo Wellness Club – atmosferă relaxantă și armonioasă

Pe lângă intimitate, relaxare şi profesionalism, Centrul SPA Apollo ne-a oferit o varietate bogată de tratamente corporale şi servicii de înfrumuseţare cum ar fi hammam-ul, masajul cu pietre fierbinţi, masajul de relaxare, fiind reale antidoturi pentru stresul cotidian. Tratamentele din centrul SPA Apollo revigorează şi relaxează corpul, stimulează circulaţia, ard caloriile şi remodelează corpul. Persoanele active îşi pot menţine tonusul muscular în sala de fitness, dotată cu cele mai moderne aparate.

Centrul Spa deține o suprafață de 3000 mp ce conține piscină cu apă dulce.

Bazinul cu apă sărată din interior are adâncimea crescătoare de la 1,40 metri la 2,50 metri. Mineralizarea de excepţie, prin concentraţie (135,586 mg/l) şi prin conţinut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotaţi) conferă acestor ape, reale virtuţi terapeutice. Apa are cel mai mare conţinut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iodul fiind ionul longevităţii umane. Bazinul din interior a fost excelent, suficient de mare si curat, efectul resimțit și după muzica ambientală din surdină m-au dus la o relaxare profundă.

Căldură apei şi masajul delicat reprezintă răsfăţul absolut care eliberează mintea şi relaxează muşchii. Asta am simțit după ce am intrat de câteva ori în jacuzzi.

Există 3 tipuri de saune bine întreținute și încălzite : umedă, uscată și infrasaună.

Adevărata provocare a fost bazinul exterior cu apă sărată caldă aflată pe terasa Centrului SPA. Bătea vântul, dar era o plăcere să stai afară în apa caldă. Era atât de sărată încât te lăsa să plutești ușor pe apă. Tot aici există vara o zonă de plajă.

Apa sărată caldă afară

Alte servicii oferite de zona ZEN SPA: bar cu vitamine unde puteai să savurezi un suc de portocale foarte gustos, dar și apă la discreție. De asemenea, centrul SPA mai oferă un solarium, un salon de cosmetică și întreținere corporală, un  salon de manichiură – pedichiură și coafor.

Balneo Fizioterapie – Apollo Wellness Club

În baza de balneofizioterapie Apollo Balneo, clienţii dispun de personal calificat şi aparatură performantă pentru tratarea unei game variate de afecţiuni.

Pliant față servicii Balneofizioterapie
Pliant verso servicii Balneofizioterapie

Centrul de agrement – Ştrandul Apollo (outdoor)

Are o suprafață de 24.000 mp și reprezintă o atracție datorită serviciilor și posibilităților de petrecere a timpului liber. Ştrandul este printre cele mai cunoscute din Județul Mureş şi regiunea Transilvania, având în dotare: piscine cu apă dulce cu o suprafață de 2200 mp, bazin cu apă sărată cu o suprafață de 750 mp, mini piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, plajă cu şezlonguri, terase, zone de relaxare, zonă pentru nudişti, teren de beach volei și Paradisul Verde cu nuferi (este chiar un loc eco ca în paradis).

Paradisul Verde – Hotel Apollo Wellness Club
Green Garden

Restaurant Apollo – elegant și modern

Restaurant Apollo cu 120 de locuri în salon și 40 de locuri pe terasa acoperită, oferă preparate culinare atât din bucătăria tradiţională românească cât și din bucătăria internaţională, servite într-o ambianţă plăcută. Toate produsele de patiserie și pâinea sunt preparate în bucătăria proprie din ingrediente proaspete și naturale. Prin preparatele din restaurantul Apollo se promoveaza sănătatea. Toate preparatele de mâncare au fost foarte bune cu o servire excelentă. Jos pălăria! De menționat ar fi, că în incinta restaurantului nu se servesc băuturi alcoolice.

Complexul Apollo Wellness Club pune la dispoziţia firmelor şi oamenilor de afaceri o sală de conferinţe, asigurând condiţii optime pentru desfăşurarea de seminarii, simpozioane, conferinţe, conferinţe de presă, mese rotunde, ş.a.

În perioada de vară complexul dispune și de un loc în aer liber unde viitorii miri pot spune ”da” într-o grădină special amenajată. Pentru iubitorii de sport există un teren de fotbal artificial cu nocturnă, terenuri de tenis și teren de baschet.

Și ar mai fi multe povești de spus, dar mai bine programează-ți o mini vacanță pe Valea Târnavelor, unde vei găsi descoperit farmecul Transilvaniei, iar peste noapte poți trece pragul complexului Apollo Wellness Club din Sângeorgiu de Mureș pentru o pauză din ritmul trepidant al vieții și în regăsirea echilibrului, optând pentru relaxare, well-being sau tratament  de balneofizioterapie, toate susţinute de calitățile apei sărate, a nămolului mineral, preparate naturale şi sănătoase şi nu în ultimul rând de ospitalitatea şi atenţia la detalii, specifică Transilvaniei.

Vi-l recomand cu mare drag acest hotel, eu pur și simplu m-am îndrăgostit de această locaţie unică și liniștită care mi-a oferit o oază de relaxare în inima Transilvaniei!

Mulțumesc personalului hotelului pentru amabilitate și profesionalism care au făcut șederea mea și a familiei mele să fie de neuitat! Cu siguranță voi reveni să petrec alte zile minunate în ambianța de poveste plină cu liniște și armonie.

Mai jos găsești imagini cu ofertele și promoțiile propuse de hotel pe anul 2018.

Pentru a vedea tarifele abonamentelor centrului SPA accesează pagina hotelului Apollo Wellness Club AICI. Îi poți urmări și pagina de Facebook Apollo Wellness Club.

M-aș bucura tare mult să îmi împărtășești unde ai simțit ultima dată ”o oază de relaxare” în călătoriile tale de până acum. Lasă-mi răspunsul tău în comentariu.

Pe curând,

Izabella

(Visited 986 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!