După cum am promis, am revenit cu noutăți în legătură cu competiția.

Anul trecut aflasem de acest concurs pentru bloggeri, eram chiar la început de drum, nu aveam o vechime de minimum 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate și renunțasem la ideea că o să mai particip.

Anul acesta însă, în primăvară am revăzut anunțul că se fac înscrieri și m-am decis că ACUM e momentul să particip încadrându-mă în cerințele de participare și am zis pe 3 martie, DA competiției Spring SuperBlog 2018.  

Spre surprinderea mea, am fost acceptată!

Ceea ce m-a determinat să particip a fost noua provocare ce o oferă competiția. Am vrut să îmi testez limitele, să ies din zona mea de confort, să descopăr lucruri și oameni noi, ce s-a și întâmplat. Așa am descoperit competiția SuperBlog care atrage și recompensează an de an bloggeri valoroși din întreaga țară. 

Între 01 – 13.04, sponsorii competiției ne-au pus la încercare talentul și măiestria în arta cuvintelor. Am avut la dispoziție 7 zile să redactăm și să publicăm pe blogul personal câte un articol pe tema lansată de fiecare sponsor. Multe teme erau pe alte domenii gen construcții, asigurări, dar spre fericirea mea majoritatea erau despre călătorii.

Articolele trebuiau încărcate pe platforma de jurizare până la ora 23:59, (luni – miercuri -vineri), după acest termen era rândul juriului să evalueze calitatea materialelor. S-au acordat punctaje după criterii bine stabilite pentru fiecare probă. Competiția era flexibilă, astfel că nu toate probele erau obligatorii. Dar numai cine participa la absolut toate, era considerat finalist și avea cele mai mari șanse la Marele Premiu.

Am reușit să înscriu cele 16 articole la termen și sunt printre finaliști / integraliști la Spring SuperBlog 2018 ! Articolele le poți vedea AICI.Pentru mine a fost puțin obositor, deoarece mai și lucram, dar s-a terminat cu bine, au ajuns și ultimele note chiar mari, nu mă așteptam fiind și la prima participare. A existat posibilitatea ca la sfârșit să mai depunem contestații la ultimele probe, dar sunt slabe șanse să se mai modifice ceva în clasament.

Din 137 de bloguri înscrise în competiție, jumătate au încheiat cu brio. Primul gând al meu a fost să închei concursul în primii 50. Dar văzându-mi notele, m-am clasat în primii 30. Am terminat pe locul 25 alături de mai mulți ca mine aflându-se la prima participare, dar și de alți veterani. Am cunoscut virtual oameni cu care am rezonat, de la care am învățat enorm.

 Ce mi-a adus competiția Spring SuperBlog 2018?

  1. probe incitante, care mi-au stimulat imaginația și pofta de a scrie mai bine și mai frumos;
  2. sponsori noi și branduri deja cunoscute;
  3. premiul – un voucher de 5 nopți la Hotel Aurora din Mamaia;
  4. experiență în blogging;
  5. prieteni noi și faini;
  6. la final, o Gală specială, de două zile și două nopți, unde voi putea cunoaște oamenii și offline.

Ce am învățat după o lună de Spring SuperBlog?

Pentru mine a fost o experiență unică și de mare folos. Chiar dacă la un moment dat am simțit că ar fi bine să renunț, cu răbdare și perseverență am continuat și am făcut față la obstacolele care apăruseră recăpătând încrederea în mine. ”Cuvântul imposibil’ nu există în vocabularul meu”, vorba lui Napoleon Bonaparte, că bine a zis, ce a zis. Dacă vrei cu adevărat ceva în viață, poți să o faci! Recomand să participi și tu cu mare drag.

În SuperBlog am avut ocazia să mă întrec cu mine, șă îmi testez abilitățile de blogger, să cunosc branduri interesate de social media și colegi de blogosferă foarte talentați de la care am învățat foarte mult și vă mulțumesc pentru asta dragi colegi! Acum știu cum se scrie un advertorial, ce înseamnă să ai farmec când scrii din suflet pentru sufletAm citit multe articole de-a lungul competiției, unele mi-au plăcut, altele mai puțin, e și firesc. Dar cu siguranță pe mulți voi continua și pe viitor să îi urmăresc și să-i citesc cu mare drag.

Îți mulțumesc Claudia Pătrașcu pentru că mi-ai acceptat provocarea de a participa la competiție. Îți mulțumesc pentru tot ajutorul și toată răbdarea de care ai dat dovadă până la sfârșit! Pentru mine ești o eroină, știu că ai depus o muncă imensă să organizezi toată competiția, bine cu ajutor, dar grosul l-ai dus tu.

Îți mulțumesc, că mereu mi-au răspuns și m-ai ajutat la nevoie, cum de altfel pe toți din grup și ai reușit să menții și să liniștești grupul de pe Facebook, atunci când ajunsese să iasă scântei. Jos pălăria! 🙂

Vă mulțumesc și vouă dragi cititori, că ați reușit să fiți alături de mine până la capăt, să mă susțineți citind articolele, să vă exprimați părerea, dând și câte un feedback pozitiv la nevoie, toate acestea m-au ajutat ca să termin cu bine concursul.

Felicitări tuturor concurenților care au participat la competiție, organizatorilor, sponsorilor care susțin acest concurs!

Așadar, să continue petrecerea! Ne vedem la Gală, la mare, pe 4-6 mai.

Pe curând,

Izabella

(Visited 178 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

4 Comments

    • Îți mulțumesc Radu! Vin, vin, abia aștept să vă cunosc pe toți! 🙂 O zi frumoasă!

  1. Pingback: 10 ani de SuperBlog, Competiție de Blogging Creativ | Be FREE Be ZEN Be Free Be Zen

  2. Pingback: Particip la SuperBlog toamna 2019 - Be FREE Be ZEN

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!