Bine te-am regăsit!

Poate ai văzut am împlinit un an de blog.

În acest an de blog am cunoscut mulți oameni faini, am legat multe prietenii frumoase, am pornit multe proiecte și noi colaborări. Voi povesti despre asta într-un articol separat.

Îți mulțumesc ție cititorule fidel, care mă urmărești, mă citești și mă susții ! Ți-am pregătit câteva premii pentru tine. Mulțumesc pe această cale companiei Booking.com și Museum of Senses din București!

Cele 2 premii sunt:

1. Booking.com

Voucher Booking.com

Booking.com mi-a dat posibilitatea să îți ofer o reducere de £15, adică 78 RON dacă îți rezervi următoarea ta vacanță cu ei. Folosește acest link AICI și bucură-te de vacanță!

Vacanță frumoasă cu experiențe inedite să ai!

2. Museum of Senses București

Muzeul de Simțuri din București ne-a invitat să îi trecem pragul și să ne testăm simțurile alături de prieteni dragi nouă. Am să merg și eu, abia aștept să imortalizez momente faine acolo. 🙂

Mai multe despre muzeu am povestit într-un articol precedent, îl poți citi AICI.

În cele ce urmează am să explic cum poți ajunge și tu cu un prieten la Muzeul Simțurilor.

Timp de 2 săptămâni se desfășoară 2 concursuri: unul pe Facebook și unul pe Instagram.

        Facebook :

       Câștigă 1 invitație dublă pentru tine și încă un prieten la Museum of Senses

Urmează pașii mai de mai jos ca să intri în concurs:

  1. Dă like paginii de Facebook Be Free Be Zen și paginii Museum of Senses București;
  2. Etichetează în comentariul de pe Facebook legat de articol 1 prieten cu care ai dori să vii (de exemplu @mariapopescu);
  3. Distribuie postarea pe pagina ta.

Concursul se va desfășura până pe 7 SEPTEMBRIE ora 23:59 doar pe Facebook, iar pe 8 SEPTEMBRIE vom anunța cine este câștigătorul și cine îl/o va însoți. Ei își pot testa simțurile lăsându-se purtați în această călătorie plină de aventuri.

⚠Se vor califica persoanele care au urmat cei 3 pași de mai sus. Random.org ne va ajuta să extragem câștigătorii.

Mult succes tuturor! ✌

 

      Instagram :

An aniversar Be Free Be Zen! Museum of Senses București te trimite la muzeu.

Lasă-te purtat într-o călătorie plină de provocări pentru corp și minte. Vei putea afla mai multe despre percepție, vibrații, atingere, miros, creierul uman și știință. Observă și explorează ceea ce simți, dând un sens simțurilor tale.

Trăiește o experiență de neimaginat într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice. Reprezintă un loc distractiv, dar și educativ, uimitor și totodată enigmatic, nefiresc și deopotrivă rațional.

Ești pregătit ? Urmează pașii de mai jos și câștigă 3 invitații, pentru tine și încă 2 prieteni la muzeu.

Regulament Concurs: (vezi postarea de pe Instagram cu concursul)

  1. Dă follow conturilor @befreebezen și @museumofsenses pe Instagram;
  2. În comentariu tag-uiește 2 persoane cu care ai dori să îți petreci câteva momente de neuitat.

Poți eticheta mai mulți prieteni în comentarii separate, fiecare comentariu însemnând o sanșă în plus la câștig.

Concursul se va desfășura până pe 7 SEPTEMBRIE ora 23:59 doar pe Instagram, iar Sâmbătă pe 8 septembrie, vom anunța cine sunt câștigătorii.

Se vor califica persoanele care au urmat cei 2 pași de mai sus. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți.

Mult succes tututor!

 

 ⚠ ATENȚIE! Poți participa la unul din concursuri ori pe Facebook, ori pe Instagram, ambele variante nu sunt luate în considerare. Este mult mai bine să lăsăm șansa să participe mai multe persoane la concurs. Mulțumim pentru înțelegere!

 

Fie că îți alegi să îți rezervi o vacanță în următoarea perioadă cu Booking.com, fie că vei merge să-ți testezi simțurile la Museum of Senses București, eu îți doresc mult succes, vacanță frumoasă și experiențe de neuitat! 🙂

Rămâi aproape că ți-am pregătit și alte informații utile și de folos pentru viitoarele tale călătorii. Nu uita să urmărești, dacă încă nu ai făcut, pagina de Facebook Be Free Be Zen, contul de Instagram, Twitter și să te alături grupului de călători pe Facebook Top 10 Love 2 Travel.

Pe curând 🙂

Izabella

(Visited 181 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

4 Comments

  1. Felicitări! La mulți ani cu multe împliniri și bucrurii! Inspirație și multe articole frumoase. Sper să ne întâlnim cândva, pe undeva prin lumea asta! 🤗 La concurs n-o să particip, las altcuiva șansa asta, eu ajung mai greu prin București, așa că invitația va face bucuros pe cineva mai de aproape. Numai bine Izabela!

    • Îți mulțumesc din suflet Angela! Sper și eu să ne vedem în curând, că online ne tot scriem, dar offline încă nu. Oricine e binevenit să se alăture concursului că din fericire ni s-a oferit șansa pentru toată lumea, dar mulțumesc că te-ai oferit să lași șansa și altcuiva. Toate bune îți doresc! 🙂

    • Multumesc mult Ciprian! Te citesc cu mare drag! Multă inspirație și un număr mare de articole să ai și tu! 🙂

Write A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!