Evenimentele cele mai importante ale lunii FEBRUARIE 2018 sunt:

         1.  Workshop gratuit de Travel cu Răzvan Pascu, București Mall, București, 16.02

Toată luna februarie este #LunaIubirii la București Mall, primul centru comercial de tip mall deschis în București. În această lună, toți cei care cumpără de minim 50 de lei de la orice magazin din incinta mall-ului se pot înscrie la un concurs, completând un formular ce se eliberează gratuit de la infokiosk-ul de la parter. Premiile acestui concurs se oferă săptămânal și constau în city-break-uri pentru 2 persoane la Paris, Veneția, Praga și Barcelona. Premiul constând în city-break-ul la Paris deja a fost extras săptămâna trecută. Răzvan Pascu, va extrage vineri al doilea câștigător, cel care va merge într-un city-break la Veneția.

Vineri, pe 16.02 ora 19:00, Răzvan Pascu, călător, consultant marketing turistic, antreprenor, ”workaholic” 🙂 invitat la acest workshop, o să vorbească despre destinațiile prin care a călătorit și o să ofere sfaturi de călătorie, o să răspundă la întrebări legate de logistica unei excursii și informații despre călătoriile în destinații exotice.

Înscrierile se fac la adresa de email marketing@anchorgrup.ro și participarea este gratuită. Locurile sunt limitate la 100. Pentru mai multe detalii accesează site-ul lui Răzvan www.razvanpascu.ro și pagina de Facebook AICI.

           2. Cină cu Povești și Vin, Brașov, 16.02 

Prietenii mei dragi de la Mountain Tale – GuestHouse, Events & Garden Retreat din Brașov organizează o Cină cu Povești și Vin.

“La începutul începutului, înainte de Moș Adam și chiar de Dumnezeu, nu a fost pe lume decât întuneric beznă. Nu era nici Pământ, nici Soare, nici Lună, nimic altceva decât o mare de Apă ce se întindea în tot hăul fără de margini. Ori încotro te-ai fi întors și te-ai fi uitat, era numai apă. Apa aceasta stătea nemișcată ca o oglindă. Odată, nu se știe cum și nici când, că nu a fost nimeni să vadă, apele au început să se miște încetul cu încetul, așa cum ar sulfa cineva pe suprafața apei. S-au ivit atunci cercuri mari așa cum se fac pe fața unui lac, când cade o piatră.”

Cina se va desfășură în spirit de han, cu rețete ancestrale dar puse în farfurie prin tehnici moderne, iar vinul va fi la discreție!

Mai multe informații despre eveniment afli AICI.

            3. Târgul de Turism ”Touristica”, VIVO Cluj-Napoca, 16.02-18.02

Târgul de Turism Touristica, eveniment cu tradiție în industria turism, are loc la VIVO! Cluj-Napoca în această primăvară, pe 16-18 februarie 2018!

Anual, târgul se desfășoară în două ediții pe an – una de vară și alta de iarnă, oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru informal și plăcut.

La fiecare ediție sunt prezentate oferte de vacanță pentru vacanţa atât din România cât şi din străinătate, în funcție de sezon, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament etc.

Vizitatorii sunt întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a-şi alege destinaţia pentru vacanţă, tombole şi alte surprize.

În perioada târgului se aplică reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța pe loc!
Târgul poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00, iar accesul este gratuit!

Alte detalii găsești pe pagina evenimentului AICI.

              4. Tură de 1 zi în Piatra Craiului, Extreme Travel, Brașov, 17.02

Agenția de turism Extreme Travel te invită pe 17 februarie într-o tură de o zi în Piatra Craiului.
Traseul se va alege în funcție de nivelul de pregătire al celor înscriși.

Obligatoriu echipament adecvat turelor de iarnă.

Tarif: 100 lei/ persoană.

Detalii și înscrieri pe pagina evenimentului AICI.

           5. Yoga for joyful kids, Tip Top Mini Club, Brașov, 20.02, 27.02

De ce yoga pentru copii? Ca să dăm viață unui loc în care fiecare copil este perfect așa cum e el!

Cursul Yoga for kids este susținut de Andreea Țîru.

Ora de yoga se ține în ziua de marți a fiecărei săptămâni și începe la ora 16:30.

Echipament: îmbrăcăminte lejeră.

La acest curs aveți opțiunea de a plăti 30 lei/ședință sau abonament lunar de 4 ședințe 100 lei.
Cursul este recomandat tuturor copiilor care au cel puțin 3 ani. Cei mai mici, pot asista la oră, fiind un exemplu bun, pozitiv pentru ei în vederea dezvoltării lor, fără a avea însă pretenția de la ei să fie activi și foarte atenți la desfășurarea activității.

Pentru detalii și înscrieri apasă AICI.

             6. Când și cum 1+1=3 în comunicare, Brașov, 20.02-21.02

Toată lumea vorbește despre comunicare! Da, dar foarte puțini comunică cu adevărat!

Trainerul Olivia Cristina Podobea te invită să investiți în tine în acest curs de comunicare, în relațiile tale învățând tehnici de comunicare în care apoi să te antrenezi.

Prin aceste tehnici:

– te vei reechilibra în mod constant atunci când vei avea impresia că numai ție ți se întâmplă anumite lucruri, negative la prima vedere.

-vei aduce armonie în familia ta așa cum ea a reușit cu familia ei;

-vei ajunge să folosești conștient doar anumite cuvinte în locul altora, totul depinzând de impactul pe care îl au ele asupra interlocutorilor tăi

– vei avea o imagine clară a relațiilor tale, a felului în care, prin comunicare, le poți menține sănătoase, adică vei afla când și cum 1 + 1=3!

-vei înceta să fii agresiv în comunicare și vei da o șansă și celuilalt!

Locație: Se va anunța individual înscrișilor

Data/Frecvență: 20 – 21 februarie 2018 (între orele 10.00 și 14.00)

Mai multe detalii poți afla pe pagina evenimentului AICI și AICI.

               7. Curs de yoga pentru începători, Brașov, 21.02, 28.02

Centrul de Yoga și Meditație Kamala vă invită să participați la o nouă grupă de yoga şi meditaţie pentru începători, în Braşov, în fiecare miercuri, între orele 18.30-20,30 la sala din str. Avram Iancu nr. 54. Alte grupe de yoga pentru începători au loc in fiecare joi, de la ora 10.00 si in fiecare sâmbătă de la ora 9.00.

În cadrul acestui curs se oferă noțiuni fundamentale, teoretice și practice, sistematizate, ale tradiției yoga și o îndrumare individualizată pentru fiecare participant, pentru atingerea scopurilor sale (sănătate, vitalitate, putere de concentrare, amplificarea capacităților mentale, eliminarea stresului, relaxare, spiritualizare etc).

Tematica acestui curs cuprinde:

* prezentarea structurii energetice a ființei umane

* tehnici posturale (asana)

* tehnici de ritmare a suflului (pranayama)

* metode de concentrare și meditație

* meditații pentru revelarea Inimii spirituale.

Înscrieri şi informaţii găsești AICI.

              8. Grup nou de Artterapie pentru adulți, Brașov, 25.02

Atelierele Artterapie pentru adulți cuprinde teme fie pentru cei care doresc să înceapă sau să continue un proces de dezvoltare personală, cât și pentru cei care caută o modalitate de gestionare a stresului, echilibru emoțional sau chiar o formă foarte blândă de terapie.

NU trebuie să aveți talent la desen pentru a participa.

Așadar, dacă simțiți nevoia de a vă acorda mai multă atenție anul acesta, dacă vă doriți o îmbunătățire a relațiilor cu ceilalți, dacă sunteți preocupați de teme de parenting sau de relația cu partenerul sau, pur și simplu sunteți în căutarea petrecerii unui timp de calitate în compania unor oameni preocupați de aspectele profunde ale vieții, grupul de Artterapie din Brașov vă așteaptă cu drag să vă înscrieți.

Prin desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici, la atelierele de artterapie organizatorii urmăresc o mai bună autocunoaştere, creşterea stimei de sine, conştientizarea resurselor personale, dezvoltarea creativităţii în toate ariile vieţii personale şi profesionale, îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.

Grupul se va întâlni o dată la două săptămâni, joia de la ora 10 sau duminica de la ora 15.30.
Durata programului: 10 întâlniri de aproximativ 2,5-3 ore fiecare.

Cost total: 450 de lei (se pot achita în două rate: în prima şedinţă, apoi în luna următoare).

Înscrierea se face prin achitarea unui avans de 100 de lei.

Locuri disponibile: 8

Pentru a vă rezerva locul, înscrierile trebuie confirmate menţionând numele, vârsta şi un număr de telefon pe email artterapiebrasov@gmail.com, prin mesaj privat pe pagina de Facebook Artterapie Brașov. Mai multe detalii AICI.

              9. Târgul de Turism, Romexpo, București, 22.02-25.02

Târgul de Turism al României va organiza ediția de primăvară din 22.02-25.02 la Romexpo, în București. Detalii AICI.

                 10. Târgul mărțișorului, Centrul-Cultural Reduta, Brașov, 23.02-25.02 

Îți dorești un mărțișor haios, cu mesaj pentru prietena ta? Unul elegant pentru mama? Poate câteva mărțișoare simpatice pentru colege? Vino în 23-25 februarie la Târgul Mărțișorului de la Reduta, unde vei găsi cele mai creative, haioase mărțișoare din Brașov. Creatori talentați, cadouri cu poveste, atmosfera veselă și prietenoasă îți vor oferi o experiență minunată pentru cumpărături.

Mai multe detalii găsești AICI.

                 11. Codul Reconstrucției – Tabără de Numerologie 2018, Sibiu, 23.02-25.02

Ai impresia că nu trăiești viața pe care ți-o dorești?

Ai impresia că nu poți controla evenimentele din viața ta?

Ești surprins de ,,întâmplări’’ neprevăzute?

,,Trebuie’’ să faci față situațiilor ce nu depind de tine?

Te plictisești și accepți rutina?

Nu mai există plăcere și iubire în viața ta?

Oprește-te din fugă! Soarele răsare în fiecare zi pentru tine. Folosește-i energia!

Fii conștient de prezența ta în algoritmul universal desăvârșit.

A FI și A FACE sunt componente YIN și YANG ce iți relevă conștința de SINE. Prezența de spirit iți spune tot ceea ce ai nevoie să știi.

Cine poate participa?

Toate persoanele ce vor să-și răspundă la diferitele întrebări despre propriul sine. Toți care vor să nu mai trăiască în rutină și care vor să schimbe ceva clar în viața lor. Nu este nevoie să ai cunoștințe despre numerologie.

Unde?
Sibiu, Hotel Forum Continental 4****

Trainer, numerolog: Romeo Popescu

Perioada: Vineri, sâmbătă și duminică 23, 24, 25 februarie 2018

Detalii și înscrieri: e-mail: codulreconstructiei@gmail.com și pe pagina evenimentului AICI.

                   12. Seminar– Descoperă arta de a fi fericit, București, 26.02 

▪ ”Ți se întâmplă să acționezi având convingerea fermă că procedând în anumite moduri atât tu cât și cei din jur veți avea parte de mult mai multă fericire, dar… viața iți oferă în repetate rânduri exact contrariul a ceea ce ai sperat că vei obține?

▪ Te doare acest lucru suficient de mult încât să decizi cu hotărâre că e timpul să înțelegi de ce stau lucrurile astfel și că e timpul să dobândești mai multă claritate și profunzime în înțelegerea propriei tale vieți astfel încât să știi unde să iți îndrepți privirea și ce ai de făcut de îndată ce lucrurile nu curg armonios în realitatea ta?

Mai mult decât atât,

▪ Ești genul de persoană curajoasă, nonconformistă și sincer interesată de propria-ți evoluție?

▪ Ești hotărât(ă) să afli și să testezi o modalitate de a soluționa problemele tale diferită de ceea ce cunoști?

▪ Te simți pregătit(ă) să înveți să îți întorci privirea de la ceilalți către tine atunci când lucrurile nu arată așa cum ți-ai dori?”

Atunci, ești invitat să îți acorzi șansa de a participa la acest seminar.

Care va fi investiția ta în acest seminar?

Trei ore și jumătate din timpul tău liber și 75 lei.

Rezervarea locului se face achitând contravaloarea taxei de înscriere până cel târziu în data de 19.02.2018. Detalii AICI.           

               13. De la Obiectiv la Rezultat, Cluj-Napoca, 28.02

 ”Unii oameni citesc cărți și au impresia că, dacă le-au citit, e ca și cum ar fi realizat ce scrie în ele… Alții ascultă materiale audio și cred că asta îi face, automat, mai buni…

Alții merg la seminarii în care li se toarnă în cap tone de informație…

Secretul nu este, însă, DOAR să studiezi non-stop, ci să ȘI implementezi non-stop, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă.

De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită.

Uite ce vreau să facă antreprenorul, expertul, autorul și speaker-ul Andy Szekely pentru tine:
Va ţine un workshop de implementare în care vei putea să îți RAFINEZI obiectivele și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să aduci informația în mușchi… și să o faci acționabilă!
La capătul lui, vei putea întocmi lista clară cu obiective pentru următoarele 6-24 de luni, modul cum se regăsesc ele în planul de acțiune și toate elementele clasice ale obiectivelor puse la punct…

Dar, vei avea mult mai mult decât atât:

Vei avea codificate ”în mușchi”, la nivel neurologic, acțiunile pe care urmează să le întreprinzi în perioada pe care ți-ai stabilit-o.

Şi pentru că George Bernard Shaw spunea: „Dacă tu ai un măr şi eu am un măr şi facem schimb de mere, atunci tu şi eu vom avea în continuare un măr. Dar dacă tu ai o idee şi eu am o idee şi le schimbăm, atunci fiecare dintre noi va avea două idei!” îţi recomand să vii însoţit.

Acest workshop va avea loc în mai multe orașe din România:

20.02 Craiova                 23.02  Oradea              01.03 Sibiu

22.02 Tmișoara              28.02 Cluj                     02.03 Brașov

Detalii înscriere AICI și pe pagina evenimentului AICI.

             14. Social Media Summit 2018, ARCUB, București, 28.02

Social media este amplificatorul interacțiunii consumatorilor cu brandurile și mediul preferat de transmitere și comunicare a experienței de brand. Cel mai important eveniment despre social media îți oferă ocazia să cunoști în offline oamenii care fac istorie în online
La Social Media Summit București, Biz lansează a doua ediție Digital Report, care reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2017.

Vino să afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin rețelele sociale!

Află detalii pe site-ul evenimentului AICI. și AICI.

            15. Patagonia. Climbing the granite spires, Cluj-Napoca, 28.02

”În Patagonia, în Sudul Argentinei unde Anzii încep ușor să scadă în înălțime, există un masiv spectaculos cu turnuri și vârfuri din granit care atrag alpiniști din toată lumea.

Munții din zona El Chalten sunt renumiți pentru că sunt înconjurați constant de vreme rea și sunt traversați de curenți puternici. Dar aceiași munți faimoși oferă și tot ceea ce un alpinist și-ar putea dori: de la turnuri verticale, abrupte, din granit de calitate până la culoare de gheață și formațiuni naturale din zăpadă înghețată.

Cunoscând sistemul meteo din Patagonia și condițiile dure, alpiniștii au plecat pregătiți să urce o varietate de rute pe teren mixt sau pe stâncă.

În 38 de zile petrecute în masiv dintre care 10 de vreme bună, ne-am îmbogățit ”rucsacul cu experiențe” cu 5 ascensiuni de calitate care pur și simplu le-au deschis noi idei pentru viitor și apetitul pentru o altă excursie în Patagonia.

Au învățat că alpinismul aici necesită o investiție mare de timp, uneori sezon după sezon, doar pentru a avea șansa de a prinde vremea bună. Ei cred că investiția merită, pentru că totul este atât de special în acești munți!!

ACCESUL la prima proiecție foto-video din 2018 prezentat de Mihnea-Radu Prundeanu este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru asigurarea locului, completează formularul AICI. Alte detalii găsești AICI.

PROGRAM: 28 februarie 2018

18:00 sosire & socializare

18:30 prezentare foto-video și Q&A

 Acestea sunt evenimentele TRANSILVANIA FEST 2018 pe luna FEBRUARIE.
Tu la care din ele vei participa? 🙂
Până la următoarele evenimente din luna MARTIE, Dacă simți că te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe! Mulțumesc! 🙂
(Visited 187 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!