Citat de S.I.M.R, sursa : arhivă personală

”Estoy aqui” să vă împărtășesc câteva lucruri despre mine, deoarece unii nu știu ce se află în spatele numeluiShakira”*. Mă numesc Shakira, mi se spune Shak, născută în Columbia, mama mea fiind de origine spaniolă, iar tatăl meu libanez, am opt frați și surori vitregi din partea tatălui. Deși am avut o viață foarte dură, lăsată printre străini de tatăl meu, m-am ridicat și am mers mai departe. Shakira în arabă, înseamnă ”recunoscătoare”. Așa sunt eu acum cu toți cei care m-au ajutat să îmi construiesc cariera de una singură. De mică mi-am demonstrat talentul, iar la patru ani am compus prima mea poezie, numită ”Trandafirul de cristal”, iar la vârsta de opt ani am compus primul meu cântec ”Ochelarii tăi negri” dedicat fratelui mei vitreg care a murit într-un accident.

 În copilărie, tatăl meu m-a dus la un restaurant cu specific oriental. În momentul în care am auzit sunetul de doumbek, toba ce acompaniază dansatoarele de acest gen, m-a cuprins un instinct natural de a-mi undui șoldurile și de a-mi mișca buricul. M-am îndrăgostit astfel de senzația pe care o ai când te afli pe scenă. Datorită bunicii mele din partea tatălui, am învățat să dansez din buric. Hips don’t lie!

La școală am vrut să intru în cor, dar profesorul meu m-a etichetat cum că vocea mea era prea ”pronunțată” asemănat cu sunetele unei capre și am fost refuzată să mai particip la evenimente. După greutățile prin care am trecut, fiind și la orfelinat, Soarele a răsărit pe strada mea. Doi ani am trecut prin clipe grele, însă apoi am început să cânt la evenimente în localitatea mea natală, iar de aici până la succes a mai fost doar un pas. O producătoare a fost impresionată de vocea mea, care mi-a aranjat o audiție la președintele unei cunoscute case de discuri cu care am și semnat un contract pentru producerea a trei albume. V-am zis pe scurt toate aceste lucruri ca să nu credeți că ce ușor a fost drumul meu până aici. Nici gând. Mă consider o persoană muncitoare, un artizan, mi-am construit cariera punând cărămidă cu cărămidă, cu multă muncă şi sudoare. Aşa am reuşit! Iar, pentru meritele mele, în orașul meu natal mi s-a ridicat o statuie înaltă de 5 metri.

Îmi place mult să ajut persoanele nevoiașe, sunt un filantrop** înrăit, iar Fundația inițiată de mine când aveam 18 ani ”Pies Descalzos” vine în ajutorul copiilor defavorizați, ai căror părinți cad victime ale grupurilor armate. De-a lungul anilor, m-am implicat în multe acțiuni umanitare fiind declarată ambasadoarea UNICEF a bunăvoinței. Mi-ar plăcea însă ca lumea să funcționeze ca o echipă de fotbal, pentru că astfel s-ar câștiga ”lupta împotriva discriminării”.

Chiar dacăEstoy cansada de desilusionesiar vocea mea îmi zice să mă opresc o perioadă, să mă duc undeva unde sunt ruptă de lume și de toți cei care mă cunosc, i-am promis lui Maluma că anul acesta vom realiza un nou clip. M-am ținut de cuvânt și ca să iasă totul perfect, am făcut absolut orice ca să fie ca la carte. Noul meu videoclip ”Trap” a apărut. L-ați văzut? Cum vi se pare?

Mulțumesc fanilor că mă susțineți de fiecare dată și pentru premiul acordat noului meu album „El Dorado” ca fiind Albumul Latin al Anului !

Poate deja ați văzut sau auzit că în Miami dețin o casă de vacanță… știți doar că paparazzi nu pierd nimic, mă urmăresc peste tot, că dehh sunt ”vedetă columbiană”…

Mallorca, ¡estoy aqui de nuevo! sursa foto: christiantour.ro

Îmi place să călătoresc, iar pentru mine marea turcoaz la orizont, soare, pescăruși, o umbrelă încăpătoare, un șezlong confortabil, o carte uitată lângă cocktailul din fructe exotice reprezintă momente de relaxare, liniște sufletească și evadare din cotidian.

Dar cum toată lumea mă știe nu pot să merg undeva fără să fiu asaltată de fani care vor să îmi facă un selfie cu mine sau să îmi ceară autografe. Mie asta îmi place, doar simt ca în sejurul din această vară ar fi mult mai frumos să mă refugiez într-o destinație liniștită, în care să merg incognito, astfel încât să pot petrece o săptămână cu copiii mei fără să mă deranjeze nimeni.

Pe plaja din Cancun, Mexic am fost cu Piqué***, în Miami, Ibiza, Hawaii la fel, așa că vreau ceva nou unde să fiu doar eu cu copiii mei și să nu fiu recunoscută. Dar unde să mă duc?

Îmi sună telefonul și răspund:

– Hola, Cerati****!
– Hola, Shak! Ce mai faci, de mult n-am mai vorbit! – îmi răspundea cu o voce suavă.
– Așa este! Au trecut deja 11 ani când am cântat împreună melodia ”Día Especial” în Hamburg. Chiar a fost un día especial!”
– Să știi, a fost un concert Live foarte reușit! Mă bucur enorm că voi putea să te revăd în iunie când vei porni turneul tău El Dorado și să cântâm pe aceeași scenă din Hamburg!
– Și eu sunt tare fericită că după lansarea albumului meu, pot să îmi revăd prietenii și fanii în întreaga lume, în special pe tine, Cerati! Te admir pentru munca pe care o faci! Felicitări!
– Îți mulțumesc, Shak pentru cuvintele minunate! Și eu îți apreciez mult munca depusă și vreau să mă revanșez pentru tot ajutorul dat până acum!
– Cu mare drag! Plăcerea a fost de partea mea!
– Știi la ce m-am gândit? Oricum îți place marea, plaja și mi-ai zis mai demult că visezi să te căsătorești pe o plajă așa că îți recomand să îți iei o pauză, să te rupi de tot și să îți alegi un sejur din oferta de vacanțe Chistian Tour că au oferte foarte bune dacă îți faci rezervare pe vara asta. Destinațiile sunt Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria și Spania. Întră pe site, vezi ce îți place și alege de acolo un pachet cu cazare, transport și masă. 
– Hmm.. sună bine, să știi că mi-ar prinde bine o vacanță undeva departe. Dar tare mult aș vrea să merg icognito, să stau și eu liniștită o săptămână la un hotel, pe plajă și să nu mă tulbure nimeni. Oriunde m-aș duce m-ar recunoaște.
– Da, aici ai dreptate, dar am o idee. Ce zici, dacă rezolv să ai câteva ținute lejere ca să nu te observe nimeni, îți mai legi părul, pui o șapcă și ochelari de soare și te-ai scos!
– Mă îmbrac ca o gypsy, că nu degeaba am compus melodia aia ”I’m a gypsy, are you coming with me” . 
– Da, poți și așa să fii îmbrăcată!
– Chiar nu vrei să vii cu noi? ne distrăm fiind deghizată așa.
– Nu pot, să știi, am și eu multe concerte la vară, mi-aș fi dorit, însă munca nu mă lasă.
– Bine, fie… Să știi că o să mă gândesc serios la ce mi-ai zis și deja m-ai făcut curioasă. Am să intru pe site să văd ofertele pe destinațiile enumerate de tine poate îmi rezerv ceva… Îți mulțumesc, Cerati pentru recomandare!
– Cu drag să fie cu mult relax vacanța pe care o s-o alegi! Firma este serioasă și renumită, o să ai o vacanță de neuitat!
– Ce bine sună : vacanță de neuitat! Da vreau, hai că merg să intru pe site! Te pup, ai grijă de tine! ¡Hasta luego! (Pe curând!)
– O zi frumoasă îți doresc în continuare! ¡Hasta luego!

După cele discutate cu Cerati, m-am hotărât serios să profit de câteva momente și să intru pe site să văd și eu ofertele de vacanță. Dintre toate, mi-au apărut în listă 2215. Mamasita, câte oferte!

În Grecia am fost, în Turcia la fel, în Egipt am ajuns. În Bulgaria încă n-am ajuns, poate data viitoare, dar tare mult mi-aș dori să revin în Palma de Mallorca, din Spania. Nu am apucat să văd tot ce oferă această insulă minunată. Așa că am să selectez ca destinație Spania. Am găsit 203 din care pe Mallorca au rămas 109.

Am făcut și un mic filmuleț să vedeți cum am procedat cu rezervarea.

Am ales ca tip de transport avion că e mult mai convenabil și pentru mine și pentru băieți. Ca număr de stele am ales 5 stele. Mi-au apărut trei hoteluri, dintre care doar unul singur era pe placul meu, unde erau acceptați și copii. Hotelul are cameră cu zonă de relaxare și living și balcon cu vedere la mare, ceea ce e preferata mea. Am ales 7 nopți în iulie, că în iunie am concert. Am selectat un adult și doi copii unul de 5 ani și celălalt de 3 ani… Am urmat pașii și gata mi-am rezervat vacanța mult dorită. Wow, ce ușurare!


Peste 3 luni…


– Sasha, Milan sunteți pregătiți, că mergem în vacanță!
– Când mergem?
– Mâine. Am rezervat deja o săptămână în Insulele Baleare, în Mallorca, Spania.
– Dar tati, nu vine?
– Mergem doar noi 3 de data asta, pe el îl lăsăm că are treabă.

Copiii mei fericiți mă ajutau la împachetat. Eram gata de plecare, când mi-am adus aminte că trebuie să iau cu mine parfumurile de suflet: Wild Elixir*****, ca să simt aroma aventurii mele și să hipnotizez totul în jurul meu să nu mă observe lumea și S de Shak***** ca să îmi ofere multă energie și lumină în călătoria noastră.

Gata am plecat. Totul a fost cum am plănuit, am ajuns la hotel, ne-am cazat și ne-am dus toți afară să ne plimbăm să vedem ce e în jur. Cum îmi place istoria țării unde merg m-am documentat înainte. M-am îmbrăcat lejer, mi-am pus o șapcă și ochelari și am mers mai departe. Spre surprinderea mea, totul a decurs de parcă aș fi fost un turist ca și ceilalți. Bine până acum, mi-am zis în sinea mea. Am ajuns! ¡Estoy aqui, pe Insula Paradisului! ¡Todo es mirifico! Plajele, marea, oamenii mă încântă! Wow, nu îmi vine să cred că pot să îmi petrec câteva zile în liniște departe de toți și să mă relaxez în voie.

Pe fii mei, Sasha si Milan îi voi duce la tenis că le place foarte mult. Acasă am un antrenor personal care se ocupă de ei. Iar eu mă voi duce la spa-ul hotelului și la masaj că simt nevoia după atâta agitație.

Catedrala Sa Seu din Palma, sursa foto: christiantour.ro

În aceste zile vom vizita Catedrala Sa Seu din Palma, vom merge la Castelul Belvedere să vedem priveliștea minunată în jurul orașului Palma. Avem ocazia să mergem la Delfinariu, așa măcar nu mai am experiența neplăcută din anii trecuți când erau să mă atace leii de mare. Îi găsesc foarte drăgălaşi şi am vrut să mă apropii puţin mai mult decât ceilalţi turişti, am coborât pe o stâncă să le vorbesc ca unor bebeluşi, în timp ce îi fotografiam. Dar fratele meu ”Super Tony” a intervenit și m-a salvat. După cele întâmplate doresc în continuare să văd animale sălbatice în mediul lor natural, în timp ce mă aflu în vacanță. Delfinii sunt mult mai prietenoși.

Doresc să explorez zona în lung și în lat, să luăm un ”helicopter” și să privim Mallorca de sus, să ajungem până la Valldemossa să vedem munții și să luăm trenul până la Sóller, să mâncăm fructe de mare, tapas și pește cât cuprinde.

Colaj poze Mallorca, sursa foto: christiantour.ro

O să îi duc pe copii la parc de distracții Aqualand Waterpark S’Arenal, la Zoo, la Hidropark în Port d’Alcudia, la Rezervația Puig de Galatzó, la Planetarium și să vedem Observatorul Astronomic.      

Plajă, mare, soare, relaxare = ME ENAMORE!, sursa foto: christiantour.ro

A fost o vacanță foarte frumoasă, cu multe amintiri, filmări, poze făcute care ne vor rămâne amintiri ani mulți de acum înainte… Vacanța mea de vis pe Insula Paradisului! Recomand cu mare drag Christian Tour!

Visezi la plaje cu nisip fin, soare din belsug si peisaje paradisiace? Petrece o vacanta in stil mediteranean in una dintre cele mai populare insule spaniole – #Mallorca.Vino cu noi sa petreci 7 nopti in Mallorca | Sejururi de 603 €/pers. | Plecari din Bucuresti si Cluj-Napoca.Rezerva acum >> https://christiantour.ro/oferte-speciale-sejururi-mallorca

Publicată de Christian Tour pe 8 Martie 2018


Am primit azi dimineață un mesaj cu un video foarte amuzant, am râs cu lacrimi. Ghiciți ce? Vă zic eu, un tip îmi imita melodiile și mișcările în public care spre surprinderea oamenilor și turiștilor cântau cu el sau se mirau că are o problemă. Chiar cineva l-a întrebat, dacă totul este în regulă și el ” ¡Claro, que sí! Asta mi-a făcut ziua și mai frumoasă!


* Acest articol a fost scris cu fantezie adunate cu fapte și împrejurări reale pentru Proba 14 a competiției Spring SuperBlog 2018. Sponsor : Christian Tour
* Shakira – numele ei complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll.
** filantrop – cu o prietenie sau dragoste față de oameni
*** Piqué – fundașul clubului FC Barcelona Gerard Piqué, prietenul Shakirei
**** CeratiGustavo Cerati este cântărețul cu care a cântat Live Shakira în 2007 melodia ”Día Especial” la Hamburg. Anul acesta, Shakira cu noul ei album va face un turneu #ElDoradoWorldTour, unde primul oraș în care se va opri va fi chiar Hamburg.
***** Wild Elixir și S de Shak – parfumuri create de Shakira, primul reprezintă aroma aventurii, iar cel de-al doilea se numește S by Shakira, dar ea se semnează Shak.
(Visited 463 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!