Fiecare om are plăcerea de a călători, cu gândul sau fizic: unii o fac mai comod stând pe canapea și citind o carte, dar eu îmi doresc să scriu propria mea carte despre experiențele din călătorii, nu să citesc ficțiune sau realitate scrisă de altcineva”, Extreme-travel.ro

Bine te-am regăsit!

Călătoria noastră continuă cu o nouă serie de recunoașteri pentru munca depusă de către colegii mei harnici din grupul pe Facebook Top 10 Love 2 Travel. Vă mulțumesc, dragii mei! 🙂

Povestea Top 10 Love 2 Travel

Acest grup este un grup ALTFEL. A pornit din pasiune pentru ceea ce facem : 12 bloggeri care Iubesc călătoriile.

Aici găsești cele mai frumoase articole, cu destinații turistice minunate, dar și accesul permanent la Sfaturi și Informații foarte utile despre viitoarele tale vacanțe. Se face săptămânal un TOP cu destinații turistice. Dacă ești activ în grup ai ocazia să câștigi si premii. Dacă te interesează, poți trimite o cerere de acces AICI. Ca să fii la curent cu ceea ce facem, te invit să citești regulamentul. Succes maxim!  

LUNA SEPTEMBRIE – Aventuri extreme în munții noștri dragi

Câștigătoarea lunii SEPTEMBRIE este Angela, cu blogul Angela călătorește. În urma sondajului din 48 de voturi, articolul ”Autoritățile din Florenza interzic mâncatul pe stradă”, a primit 25 de aprecieri. Felicitări Angela! 🤗

Angela a câștigat o excursie în Munții Apuseni de 4 zile, 2 pers.+ un voucher de 200 euro valabil pentru oricare dintre excursiile externe din portofoliul Extreme Travel.

Suntem recunoscători pentru acest minunat și valoros premiu. Mulțumim Radu Vatcu și Valentin Ghincolov pentru susținere!

Transformă-ți viața într-o frumoasă aventură cu Extreme Travel!

Extreme-Travel

Am avut deosebita plăcere să cunosc personal fondatorii Extreme Travel la inițiativa mea de a organiza o expoziție foto cu imagini din expedițiile anterioarePropunerea mea a venit la momentul oportun, pentru că și ei s-au gândit să organizeze un astfel de eveniment. Expoziția foto ”It’s time for Africa”, desfășurat la Centrul Cultural Reduta, în Brașov, a avut ca temă Africa. A fost un veritabil succes, cu multe aplauze din partea vizitatorilor. După acest eveniment, am hotărât să continuăm seria de expoziții, dar pe o altă temă. Cu siguranță că voi scrie despre asta și te voi anunța. 🙂

La expoziția foto ”It’s time for Africa!”
Radu Vatcu, managerul companiei Extreme Travel, Islanda 2018

Fondatorii Extreme Travel

Fondatorii Extreme Travel, Radu Vatcu și Valentin Ghincolov, sunt doi pasionați de munte, de alpinism, sporturi extreme și expediții în zone spectaculoase. Cei doi au strâns ani mulți de experiență acumulată în drumeții.

Aventura i-a purtat din munții României, bătuți în lung și în lat și până la antipozi. Împreună au escaladat zeci de munți și au explorat Terra din Himalaya până în junglele Amazonului și din Carpații României și până în savanele și deșerturile Africii și Patagonia. Fotografiile făcute de cei doi te conduc într-o frumoasă aventură, cu peisaje mirifice, cu locuri inedite și localnici mereu cu zâmbetul pe buze. Asta poți vedea și tu pe viu dacă te hotărăști să pleci într-o vacanță de neuitat.

Povestea Extreme Travel

Extreme Travel, înființată în 2010, este prima agenție românească specializată în turismul montan și aventură. Reprezintă primul tour operator român organizator de expediții montane în jurul lumii. Toate grupurile sunt însoțite de ghizi montani autorizați, membri AGMR, UIAGM sau afiliați la alte organizații din țările respective și se desfășoară în cadrul legal specific respectând condițiile legilor din țara noastră precum și a celor locale.

Pe lângă programele montane portofoliul nostru include circuite pentru grupuri mici (4-8 persoane) în destinații de excepție din jurul lumii, inaccesibile însă turismului de masă. Vă ducem prin locurile care le vedeți pe Discovery, National Geographic sau citiți în Enciclopedii.

Din Caucaz în Himalaya sau din Anzi la Marele Rift African. Prin Uganda și Munții Lunii, aventura 4×4 pe faimoasa rută a Americii de Sud, Careterra Austral… Rafting, dar în junglă, expediție pe Amazon, ascensiune pe Mont Blanc sau Kilimanjaro sau Aconcagua, vizită la Machu Picchu sau Cusco… trekking la Everest Base Camp, plimbare cu barca pe Titicaca… safari în Masai Mara, Serengeti, Nakuru… survolăm cu avionul misterioasele desene Nazca, sau poate vreți la cea mai înaltă cascadă din lume, Cascada Angel, plus 18 zile de tură prin Venezuela și Columbia! Sau ce spuneți de Roraima? Pasionații Discovery Channel sigur sunt tentați. Da, mergem și acolo!

Sau La Capătul Lumii, Ushuaia! Ați citit „Toate Pânzele Sus” sau ați văzut filmul, vă amintiți de aventurile echipajului goeletei Speranța la Capătul Lumii, în Țara de Foc, Patagonia, Canalul Beagle, Strâmtoarea lui Magelan…ei toate aceste destinații vă așteaptă, noi mergem! Fie că sunteți pasionat de ascensiuni montane sau de locuri istorice, alegeți-vă o destinație. Urcați pe miticul Olimp, celebrul Mont Blanc sau biblicul Ararat, ori vulcanicul Cotopaxi, Elbrus, Mount Kenya,  etc…

Sau dacă vi se par locurile mult prea îndepărtate sau sunteți mai puțin sportiv, avem destinații superbe, dar ușoare în India, Thailanda, Ethiopia, China, Noua Zeelanda, Bhutan, Africa…

Nu aveți timp? Și România e frumoasă: Vă ducem pe trasee superbe și puțini cunoscute: Salba de lacuri în Retezat, fascinanții Apuseni, traversăm peșteri, mergem să vedem piramida de lumină de pe Ceahlău, facem trekking și rafting în Cheile Nerei, vedeți Cascada Beușniței, sau găsiți fosile de corali și scoici în Piatra Craiului sau fotografiați capre negre și flori de colț pe Brâul de Mijloc, urcăm împreună pe Acoperișul Rumâniei, vf Moldoveanu, sau vizităm văi și brâne spectaculoase din Bucegi… și multe altele… Încercați și vă garantăm că peste ani și ani o să aveți ce povesti nepoților…”.

Turiști fericiți 🙂

Nu toate programele vizează cucerirea unor vârfuri. Există programe care includ trasee de trekking celebre Routeburn (Noua Zeelandă), Queen Charlotte (Noua Zeelandă), Annapurna trail (Nepal) , Everest base camp trail (Nepal), W (Torres del Paine – Chile) etc.

Țările în care s-au făcut expediții și excursii sunt : Africa (Kenya, Tanzani, Uganda, Rwanda, Congo, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Madagascar, Africa de Sud, Maroc, Etiopia); America de Sud (Argentina, Chile, Bolivia, Peru, Ecuador, Columbia, Venzuela); America centrală și Marea Caraibelor: (Cuba, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala); America de nord (Mexic, SUA, Canada); Australia și Noua Zeelandă; Asia (Nepal, India, Thailanda, Laos, Vietnam, Cambodgia, Indonezia, Malaezia, Philipine etc).

Turiștii care au rezervat o vacanță cu Extreme Travel sunt mulțumiți, fericiți, împliniți. Pozele de mai jos vorbesc: 

Aconcagua, Extreme Travel
Mt. Kenya, 2015
Mt. Kilimanjaro, Extreme Travel
Pe munții noștri din Transilvania, Extreme Travel
Munții Apuseni, Extreme Travel
Munții Piatra Craiului, Extreme Travel
Priveliște cu vedere spre Munții Piatra Craiului, Extreme Travel
Maroc, 2018, Extreme Travel

Machu Picchu, 2018, Extreme Travel

Poți găsi calendarul evenimentelor și expedițiilor în jurul lumii, dar și multe alte informații accesând site-ul www.adventure-travel.ro și pagina de Facebook ExtremeTravel- Mountain travel.

Când ai fost ultima dată într-o excursie de care îți aduci aminte? Este una de neuitat? Ți-a transformat viața într-un fel?  

Nu ai ajuns încă? Apelează la specialiști și vei avea cu siguranță o aventură de neuitat! 😉

Dacă ți-a plăcut articolul, aș aprecia un Like și un Share, iar ca să fii la curent cu noile evenimente și călătorii, nu uita să urmărești, dacă încă nu ai făcut, pagina de Facebook Be Free Be Zen, contul de Instagram, Twitter și să te alături grupului de călători pe Facebook Top 10 Love 2 Travel.

Pe curând,

Izabella

Surse foto : extreme-travel.ro

Surse text: extreme-travel.ro, 2urbietorbi.wordpress.com

(Visited 500 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

1 Comment

  1. Mulțumesc frumos agentie pentru premiu și ție Izabela dragă! De abia aștept să merg alături de Extreme Travel în Aupuseni și să vă povestesc și vouă!

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!