Te întrebi ce evenimente sunt pe luna IUNIE? 

Am selectat cele mai importante evenimente pentru tine și familia ta. Dacă mai știi și tu altele, te invit să mi le scrii într-un comentariu mai jos.

TRANSILVANIA FEST 2018 – evenimente pe orașe, luna IUNIE

Brașov

1. It’s time for Africa- Expoziție Foto, Centrul – Cultural Reduta, Brașov, 05 – 17.06

Pentru prima dată voi participa și organiza primul vernisaj foto despre Africa, la Brașov, alături de fotograful și managerul companiei Extreme Travel, domnul Radu Vatcu.

Când? 
5 iunie – Vernisaj Foto (de la ora 15.00 și până seara la 19.00)

5 -17 iunie – Expoziție Foto

Unde?  foaierul Centrului – Cultural Reduta, Brașov

Cine este fotograful?

Fotograful Radu Vatcu, experimentat cunoscător al Africii, managerul Agenției de Turism extreme-travel.ro, te invită la o călătorie imaginară pe continentul ”negru”.

Ce poți vedea la Expoziție?

Majoritatea celor care au vizitat măcar o dată Africa, devin atrași ireversibil de aceste locuri. De ce oare ? Încercăm să vă dăm răspunsul prin imagini surprinse în cei 10 ani de experiență pe cel mai colorat, mai autentic și mai cald continent de pe glob. – AFRICA.

Your travel expert în Africa, www.extreme-travel.ro sunt extrem de bucuroși să îți răspundă la întrebări.

Câteva mărturii relatate de către fotograful Radu Vatcu, le găsești în articolul pregătit pentru tine AICI.

      2. Serbările Cetății Brașovului 2018 – Cetatea Brașov, 8-10.06

Serbările Cetății Brașovului 2018 are loc pe platoul estic al Cetățuii.

Evenimentul face parte din Proiectul Tradiții Brașovechene în România Centenarului. Proiect este inițiat de Societatea Junilor Brașovecheni și finanțat din bugetul Municipiului Brașov și are scopul de a promova și de a pune în valoare patrimoniul cultural imaterial brașovean, în contextul aniversării centenarului României Mari.

Programul evenimentului îl poți vedea mai jos:

Pentru mai multe detalii accesează pagina evenimentului AICI.

       3. Inaugurare Centru Terapii Alternative Kondor Healing, Brașov, 09.06

În data de 9 Iunie 2018, sâmbătă, începând cu ora 14.00 la Brașov se va deschide Centrul de Terapii Alternative KONDOR HEALING.

În cadrul deschiderii centrului la Brașov, invitații îți vor prezenta diverse tehnici ezoterice și căi spirituale pe care fiecare dintre ei le-au îmbrățișat în acest moment, dar și darurile primite prin practicile făcute în decursul anilor.

Se prezenta misiunea centrului KONDOR HEALING și echipa din Brașov, care va coordona partea logistică, după care fiecare invitat se va prezenta în decurs de 30-45 minute, sesiune în care poți să le adresezi și întrebări.

De asemenea, la inaugurare vor exista pauze de cafea, ceai, apă și prăjituri făcute în casă de către un suflețel magic.

Participarea este gratuită. Este un loc de comuniune și armonie în care participanții au timp să se cunoască. În săptămâna 11-17 Iunie o să existe diverse workshop-uri și seminarii ținute de unii dintre invitați.

Locația este într-o zonă liniștită cu o priveliște mirifică de basm : Strada Variște, Nr.25 (mai sus de Poarta Schei)

Pentru mai multe detalii legat de worshop-uri accesează pagina de Facebook a centrului: KONDOR HEALING, pagina evenimentului AICI și articolul scris special despre inaugurare AICI.

   4. Brasov Heroes – cursa cu obstacole a comunității, Lacul Noua, Brașov, 10.06

Brasov Heroes te invită pe 10 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua să alergi într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație, să susții unul din proiectele înscrise. Există 14 cauze care își cheamă eroii la acțiune! 

Cursa cu obstacole a comunității va cuprinde 2 trasee de lungimi diferite, 4 respectiv 8 km. Cele 15 obstacole vor putea fi parcurse atât de amatori cât și de profesioniști, atât individual, cât și în echipă sau cu familia. De asemenea, familiile se vor putea bucura de o zonă dedicată copiilor, în care aceștia vor învăța cum să devină mici eroi. Nu în ultimul rând, Brașov Heroes este o ocazie extraordinară de distracție, adrenalină și team-building împreună cu prietenii, colegii, dar și o modalitate de implicare a companiilor în comunitate.

Mai multe detalii despre competiție și despre cauzele înscrise se găsesc pe site AICI, sau pe pagina de Facebook Brasov Heroes și a evenimentului AICI.

Știi că pe 10 iunie la Brașov celebrăm activ acțiunea de a dărui?

Faptele bune sunt la modă. Ele reflectă valorile în care credem și pe care activ le promovăm prin acțiunile noastre. CURAJUL de a spune ce gândești și BUCURIA DE A TRĂI alături de oameni care EMPATIZEAZĂ cu PERSEVERENȚA de a depăși obstacolele inerente vieții de zi cu zi, dă DINAMISM acestui eveniment care s-a construit în 5 ediții în jurul GENEROZITĂȚII a peste 5.000 de oameni: Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunității.

Publicată de Brasov Heroes pe 26 Martie 2018

      5. Vindecarea Copilului Interior, Kondor Healing, Str. Variste, Brașov, 11.06

Kondor Healing ți-a pregătit o serie de workshop-uri în care au propus să abordeze pe rând, aspecte precum: copilul interior, femeia și mama, bărbatul și tatăl, astfel încât, la final, să fie realizat și integrat familia interioară. 

În acest fel, participanții se pot potența pentru a elibera și conștientiza traumele de acum și de altă dată ale copilului, ale femeii și al mamei și bineînțeles, ale bărbatului și ale tatălui din fiecare dintre noi.

În data de 11 Iunie 2018, de la 18-21 va fi lucrată tema copilului interior. Acest copil a fost de multe ori neiubit, abandonat, tratat cu indiferență, a fost pe câmpurile de luptă și a fost supus să îndure multă durere și suferință. Vor exista exerciții pentru a te pune în contact cu copilul din tine și pentru a te ajuta să îți vindeci acest aspect. 

Cine sunt terapeuții?

Silvia Niță – bioenergoterapeut și cristaloterapeut;

Anca Sin – psiholog și Points of you Practitioner;

Cost: 80 Ron

Detalii pe pagina de Facebook Kondor Healing și pe pagina evenimentului AICI.

       6. SUPERateliere de creație și teatru, Superland, Brașov, 12.06

Ștrengarul Cavaler face cinste, așa că participarea la cele 2 ateliere este GRATUITĂ!

Atelierul de creație este o modalitate simplă de a explora culori, forme şi texturi folosindu-ne de diferite materiale, iar să fii actor e un lucru serios, nimic pe lume nu e mai frumos! 
Atelierul de teatru interactiv oferă posibilitatea copiilor să fie ceea ce ei își doresc.

Atelier creație: 18:00 – 19:30

Superland – etajul 1

Atelier teatru: 19:00 – 20:00

Zona centrală – Boutique Shopping Center

Vârsta minimă: 3 ani. 

Nu există un număr minim sau maxim de participanți.

Se oferă diplomă de participare la finalul fiecărui atelier.

Poți citi mai multe informații despre eveniment AICI sau despre Superland în articol AICI și pe site-ul Superland.

       7. Introducere in Ayurveda, Kondor Healing, Str. Variste, Brașov, 13.06

Prezentarea serviciilor ayurvedice- consultanță specializată, masaj și cursuri de aprofundare în acest domeniu, prezentarea unor produse ayurvedice – ceaiuri terapeutice din Nepal.

Beneficii ale prezentării: 
– se vor descoperi în participanți posibilitățle latente ale propriei lor ființe, prin autocunoaștere adecvată și auto-obiectivare, urmărind integrarea armonioasă a acestora în mediul socio-emoțional în care trăiesc.
– se va cunoaște corespondența dintre gusturile subtile și stările emoționale pe care le avem în mod constant, și cum le putem îmbunătății
– se va deprinde cum să obținem și menținem un tonus optimist, care ne va facilita accesul la reușită în activitățile pe care dorim să le realizăm
– se va învăța despre terapiile ayurvedice adecvate tipologiei constituționale a persoanelor în cauză, a atitudinilor mentale adecvate, precum și a eventualelor afecțiuni, cu scopul ameliorării și armonizării stării de sănătate globală a ființei.

Terapeut – Vali Scarpet, profesor de istorie, lector și consultant ayurveda, cursant yoga

Alte detalii pe pagina de Facebook Kondor Healing și pe pagina evenimentului AICI.

    8. Seminar de inițiere în Tehnica de Tummo – Tehnica Focului Interior, Kondor Healing, Brașov, 14.06

Tummo este o tehnică de meditație parte de din cele șase yoga ale lui Naropa. De asemenea, tummo este o tehnică avansată din tantra superioară, folosită în special în sistemul budist care poate conduce la ieșirea din ciclul karmic al reîncarnărilor.

Tehnica de Tummo înlătură rapid stresul, calmează mintea și întregul sistem nervos, activează mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar și echilibrează focul digestiv și secreția tuturor glandelor endocrine. 

Dan Flesaru, un căutător spiritual, un yoghin trecut prin școlile de Yoga ale Indiei contemporane și un foarte bun practicant al tehnicii de Tummo, pe care o predă de ani de zile la grupurile sale de Tummo și Yoga din București și din țară. A primit prin transmisie directă tehnica tradițională de Tummo pe linia Dzogchen Bon.

Contribuție: 50 RON

Alte detalii pe pagina de Facebook Kondor Healing și pe pagina evenimentului AICI.

       9. SUPERateliere de dans și muzică, Superland, Brașov, 14.06

Mare artist din fire, ștrengarul Cavaler își dorește ca toți copilașii să-și antreneze talentul, așa că participarea la cele 2 ateliere este GRATUITĂ… face el cinste!!!

FiFi și cu prietenii vor descoperi secretele unei prestații artistice, vor învăța cum să-și stăpânească emoțiile în lumina reflectoarelor și să se comporte natural pe scenă!

Atelier dans: 18:00 – 19:00
Superland – etajul 1

Atelier muzică: 19:00 – 20:00
Superland – etajul 1

Vârsta minimă: 3 ani. 

Nu există un număr minim sau maxim de participanți.

Se oferă diplomă de participare la finalul fiecărui atelier.

Poți citi mai multe informații despre eveniment AICI sau despre Superland în articol AICI și pe site-ul Superland.

      10. Introducere in Tainele Astrologiei, Kondor Healing, Brașov, 15.06

Kondor Healing te invită sa privești astrologia, dintr-o perspectiva nouă, a umorului, a jocului. 
Mergi cu capul înainte, parcă ai fi Berbec! Ești încăpățanat ca un Taur! 
Îți sună cunoscut? 
Și în astrologie mergem cu capul înainte, ne încăpățânăm să credem în naivitatea prejudecăților sociale, dar ce știu puțini este faptul că noi suntem și Berbecul și Taurul și Săgetatorul. 
Dacă intrăm în profunzimile științei, și nu mergem un pas înainte și unul înapoi, așa cum se spune că ar face Racul, ne-am da seama că avem în noi toate zodiile. 
Suntem împrăștierea Vărsătorului dar și cei dinaintea timpului, suntem nehotărârea Balanței, dar și obiectivarea ei. 
Ești invitat să te alături grupului și să te redescoperi ca ființe întregi, complexe, cu toate cele bune și nebune.
Terapeut: Codruta Muntean
Contribuție: 50 RON

Alte detalii pe pagina de Facebook Kondor Healing și pe pagina evenimentului AICI.

       11. Bazele alimentației sănătoase, Montessori, Brașov, 19.06

Echipa de la Montessori te invită să afli „secretele” cu ajutorul cărora ne putem îmbunătăți sănătatea. Se va discuta despre felul corect de a aborda fiecare masă a zilei. 
Alimentația sănătoasă presupune responsabilitate, implicare, și o bună comunicare cu corpul nostru. Așa că vei învață să îți asculți semnalele corpului, pentru a ști în ce direcție să te îndrepți vis-a-vis de alimentație. 
Vei afla informații despre diete, dacă funcționează, și cum, despre optimizarea digestiei și vei cunoaște mici trucuri la îndemână oricui pentru a avea energie și imunitate. 
Vei afla ce ar trebui să includem zi de zi la fiecare masă și abordăm nutriția prin prisma introducerii obiceiurilor bune, fără să ne interzicem alimentele preferate, să numărăm calorii sau să cântărim macronutrienți.

Detalii despre eveniment AICI.

        12. Dream Family Festival, Stadionul Municipal, Brașov, 21-24.06

DREAM FAMILY FESTIVAL aflat la prima ediție este cel mai mare festival dedicat familiei din România si aduce în 4 zile de festival un concept ce oferă entertainment pentru copii, tineri și familie, oferindu-le implicare în activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

În cele 4 zile de eveniment te vei putea distra în cele 5 zone: 
Enchanted Forest – zona dedicată pentru artă și creație. 
Carnival Area – zona de carnaval pentru mici și mari. 
Playground – zona de sport.
Land of Mistery – zona de mister și știintă. 
Arena – scena principală și Food Arena.

Festivalul încurajează familiile să se joace, să experimenteze lucruri noi și să deseneze amintiri frumoase împreună. 

DREAM FESTIVAL susține în Brașov închegarea unei noi comunități și implementarea unui concept prin care să ofere entertainment pentru copii, adolescenți și adulti, care să implice activități muzicale, culturale, sportive și culinare. 

Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro și în magazinele partenere din țară.

Un abonament este valabil pentru o singură persoană pentru cele 4 zile de festival ( 21 – 24 iunie 2018).
Un bilet de acces este valabil pentru o singură zi de festival.
Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. 
Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult. 

Mai multe detalii despre bilete puteti gasi pe www.dreamfestival.ro sau pe pagina evenimentului AICI. Biletele le poți achiziționa de AICI.

        13. Târgul Sânziana, Centrul – Cultural Reduta, Brașov, 22-24.06

„Du-te, Soare, vino, Lună
Sânzienele îmbună,
Să le crească floarea – floare,
Galbenă, mirositoare,
Fetele să le adune,
Să le prindă în cunune,” (din folclorul românesc)
De Ziua Universală a IEI vei putea cinsti Sânzienele, mândre zâne cu puteri magice desprinse din cultul soarelui printr-o expoziție dedicată lor și cu un minunat târg de produse lucrate de mână.
Evenimentul se va desfășura la Centrul Cultural Reduta, Brașov în 22-24 iunie 2018.

Detalii despre eveniment AICI.

       14. Ziua IEI 2018, Casa Junilor, Prund, Brașov, 24.06

De Sânziene (24 iunie) ești invitat să îmbraci IA și să sărbătorești împreună Ziua IEI 2018, în aer liber, pe spațiul verde de la Casa Junilor (str. Prundului 1, lângă Poarta Schei). 

Tema lui 2018 pentru #ZiuaIei, #Sânzienele este #IntrareaînBasm, un basm cu zâne și tradiții românești, celebrate în inima naturii, în comunitate, aproape de rădăcinile noastre. 

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Mă Implic, Comunitatea Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi și Șezătoare în Șcheii Brașovului.

Programul include:
– Expoziții

– Ateliere, expoziție cu vânzare artizani locali

– Împletim împreună cununi din sânziene, spice de grâu, flori de câmp 

– Prezentare simboluri tradiționale din Țara Bârsei

– Prezentarea costumului de sărbătoare bărbătesc și femeiesc din Șcheii Brașovului – istoric dr. Alexandru Stănescu

– Mihaela Stamate, de la Grădina cu Dragoste, ne va învața să jucăm Dansul Sânzienelor, ne va povești despre Sânziene și despre beneficiile sânzienelor și ale altor plante de leac

– Învățăm să dansăm Brașoveanca și Hora Junilor, cu Bogdan Stetco

Participanții sunt rugați să se imbrace în ie şi să aducă flori de câmp pentru împletirea coronițelor.

Alte informații găsești pe pagina evenimentului AICI.

     15. Weekend-ul Sportiv Viva Sport, Hanul Mureșenilor, Săcele, Brașov, 29.06-01.07

”Ieșim din sala de aerobic și ducem sportul și distracția cu noi la munte: aer fresh, drumeții, sport în aer liber, petrecere seara… toate ingredientele necesare pentru ca weekendul 29 iunie – 1 iulie să se declare de la sine unul memorabil!”

Se va pleca vineri din București, cazrea va fi la Hanul Mureșenilor, o pensiune de 4* din localitatea Săcele, Brașov, unde instructorii Viva Sport vor ține orele de Aerobic, Zumba și Aqua Gym. Totodată, te vei bucura de natură făcând drumeții prin împrejurimile locului, iar seara vei încinge atmosfera în clubul din incinta pensiunii, pe ritmurile muzicale preferate.

Cazarea este pe 2 nopți (vineri și sâmbătă), cu demipensiune (mic dejun și cină).

Transportul se poate face cu masina personală sau poate fi asigurat de organizatori, cu autocarul în schimbul unei sume de 100 lei dus-întors.

Costul acestei excursii este de 430 lei. Atenție! Locurile sunt limitate.

Alte informații găsești pe pagina evenimentului AICI.

Sibiu

     1. Festivalul Internațional de Benzi desenate, Complexul Național Muzeul ”Astra”, Sibiu, 08-10.06

A VI-a ediție a Festivalului, care va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 iunie 2018 la Complexul Național Muzeal ASTRA în Pavilionul Muzeal Multicultural.
Festivalul Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu s-a poziționat în peisajul cultural local și național ca un eveniment recunoscut de public și apreciat de profesioniști. Timp de trei zile, banda desenată prinde viață prin o multitudinea de animații propuse publicului: 
Accesul gratuit, expozițiile, atelierele de grafică conduse de artiști profesioniști, meciurile de BD, conferințele și discuțiile non formale dintre invitați și participanți, lansările de carte, colțurile educative de lectură și joacă, dedicate nu doar copiilor, board-games sau oportunitatea de a testa o tabletă grafică de ultimă generație, sunt doar câteva dintre atracțiile oferite.

Informații despre eveniment AICI.

         2. Gong Nidra de Lună Nouă, Sibiu, 13.06

Daniela Iulia Marta – profesor certificat de Yin Yoga, Yoni Shakti – Womb Yoga, Core Flow Yoga, Practician de Gong, boluri tibetane și terapii complementare, te invită cu drag la o meditație profundă și relaxantă de Lună Nouă!

Participanții vor sta întinși la sol pe tot parcursul orei și se vor relaxa. 
Pentru început vei practica Yoga Nidra – o techică de meditație profundă, urmată de meditația pe sunete sacre ale Gongurilor.

SFAT : mănâncă foarte ușor înainte de eveniment, cu 1-2 ore înainte și este bine să te hidratezi.

Schimbul energetic al atelierului: 40 lei

Practicarea Yoga Nidra aduce:
• relaxare mentală și odihnă profundă 
• calmarea sistemului nervos
• îmbunătățirea stării de sănătate
• un spațiu pentru a explora ceea ce avem nevoie în momentul prezent
• oportunitatea de a elibera emoțiile de care nu mai avem nevoie 
• revitalizarea corpului și minții
• tratarea insomniilor
• echilibrearea organismul din punct de vedere hormonal
• detoxificarea corpului și purificarea minții
• îmbunătățirea creativității.

Meditația de Gong aduce:
• o relaxare mai accelerată, până la nivel celular
• eliberarea de multitudinea gândurilor, ne calmează mintea
• o stare de liniște, calm și echilibru interior
• reducerea tensiunii arteriale și stimularea circulației sanguine
• diminuarea anxietății și creșterea încrederii în sine
• reorganizarea benefică a energiei emoționale și a sentimentelor din structura corpului
• eliberarea blocajelor ce pot exista în corpul nostru fizic, detensionarea musculară, alinarea durerilor dacă acestea există
• echilibarea energetică a chakrelor, armonizându-ne astfel și cu vibrația Universului.

Sălteluțe și pături sunt disponibile. Alte informații găsești AICI.

Hunedoara

     1. Expediție Speologică ”Speofascination”, Cioclovina, Hunedoara, 29.06-01.07

Expediţia speologică „SpeoFascination în Cioclovina”

În perioada 29, 30 iunie – 1 iulie 2018, Ministerul Tineretului și Sportului derulează prin Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureş expediţia speologică „Speo Fascination”, în colaborare cu Asociaţia Speologică Geoda. Expediția speologică se desfăşoară în cadrul extrem de pitoresc al localităţii Cioclovina. 

Lectorii acestei expediţii vor fi Marius Cigher și Cristian Oltean.

Obiective carstice: dolinele de pe Platoul Triscioare, valea dolinară Cioclovina, depresiunea de contact carstic Ponorici, Avenul Ponorici, Peștera Ponorici, lapiezurile din versantul drept al Depresiunii Ponorici. 
Obiective antropice: viaductul roman, drumul roman, zidul dacic.

Prioritate vor avea cei care au urmat Cursul de Inițiere în Speologie și studenții interesați de mediul speleal. Expediția se adresează studenților și tinerilor cu vârsta peste 18 ani. 

Înscrierea și participarea este gratuită.

Detalii eveniment și înscrieri AICI.

Alba Iulia

        1. ALBA FEST 2018, Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia, 08-10.06

PROGRAM ALBAFEST 2018

VINERI, 8 iunie 2018

11:00 CEREMONIA DE ABSOLVIRE A PROMOŢIEI 2018 A UNIVERSITĂŢII TEHNICE CLUJ-NAPOCA – EXTENSIA ALBA IULIA
Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia
12:00 CEREMONIALUL SCHIMBULUI DE GARDĂ
Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a
17:00 ANDRA, VANOTEK, NICOLETA NUCĂ, IRINA RIMES, JO, GUESS WHO, FLY PROJECT, LIDIA BUBLE
Concerte / Scena Piața Cetății
00:00 AFTER PARTY – BATALIONUL DISTRACȚIEI
Stage Summer / Cazarma militară

SÂMBĂTĂ, 9 iunie 2018

09:30 PARADA ABSOLVENŢILOR UNIVERSITĂŢII „1 DECEMBRIE 1918” ALBA IULIA
Traseu: Casa de Cultură a Studenţilor – Piaţa Cetăţii
10:00 CEREMONIA DE ABSOLVIRE A PROMOŢIEI 2018 A UNIVERSITĂŢII „1 DECEMBRIE 1918” ALBA IULIA
Scena Piaţa Cetăţii
10:00 CUPA „ALBA IULIA” LA FOTBAL
Turneu de fotbal – Baza sportivă Ampoi II
12:00 CEREMONIALUL SCHIMBULUI DE GARDĂ
Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a
18:00 B.U.G. MAFIA, ALINA EREMIA, FREESTAY, 3SE, WHAT’S UP, MIRA, SMILEY
Concerte / Scena Piața Cetății
00:00 AFTER PARTY – BATALIONUL DISTRACȚIEI
Stage Summer / Cazarma militară

DUMINICĂ, 10 iunie 2018

12:00 CEREMONIALUL SCHIMBULUI DE GARDĂ
Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a
13.00 CONCERT FANFARA CENTRULUI DE CULTURĂ „AUGUSTIN BENA”
Esplanada Catedralei Ortodoxe
18:00 INNA, ALEX VELEA, SORE, ANTONIA, FELI
Concerte / Scena Piața Cetății
22:30 ALBAFEST H.I.T. (HIGH INTENSITY THRILLS)
Spectacol de artificii / Piața Cetății
22:40 PARAZIȚII, CARLA’S DREAMS
Concert / Scena Piața Cetății
23:30 AFTER PARTY – BATALIONUL DISTRACȚIEI
Stage Summer / Cazarma militară

Link-ul evenimentului AICI.


Acestea sunt evenimentele TRANSILVANIA FEST 2018 pe luna IUNIE.

Tu la care din ele vei participa? 🙂 Dacă mai știi altele, lasă-mi în comentariul de mai jos titlurile, poate chiar și un link la eveniment. Mulțumesc! 

Dacă ți-a plăcut articolul, aș aprecia un Like și Share. Te invit să mă urmărești pe Facebook, pe Instagram și pe Twitter.

Pe curând!

Sursa text și imagini: Facebook

(Visited 334 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!