Sunt onorată de nominalizarea blogului meu Be FREE Be ZEN pentru Blogger Recognition Award și țin să îi mulțumesc Mădălinei Olteanu pentru aceasta. Îmi place foarte mult stilul ei de a scrie articole pe blogul propriu Around My Dream.

Blogul Mădălinei reprezintă o inspirație pentru toți cei pasionați de călătorii dar și pentru cei care doresc să se exprime liber despre experiențele pe care le au în jurul lumii.

Ce înseamnă Blogger Recognition Awards?

Acest premiu este oferit de bloggeri către alți bloggeri care apreciază munca dar și efortul pe care îl depun pentru crearea fiecărei postări.

Regulile Blogger Recognition Award

 1. Mulțumiți bloggerului care v-a desemnat și furnizați un link către blogul său.
 2. Scrieți o postare pentru a vă arăta premiul.
 3. Scrieți o scurtă poveste despre cum a început blogul vostru.
 4. Acordați două sfaturi noilor bloggeri.
 5. Nominalizați 15 alți bloggeri cărora doriți să le acordați acest premiu.
 6. Comentați la fiecare blog și spuneți-le că i-ați desemnat și furnizați link-ul pentru postarea pe care ați creat-o.

Cum am început să scriu pe blogul meu Be FREE Be ZEN?

Iubesc VIAȚA… Iubesc NATURA… Îmi place să admir o Floare, o Rază de Soare, să privesc Norii, Munții și Marea în toată splendoarea… Iubesc CĂLĂTORIILE cu tot ceea ce aduc ele în viața mea : aventură, explorare, inedit, artă și cultură, mistere și civilizații, oameni, locuri și orașe noi, tradiții și festivaluri, distracție și relaxare.  Viața m-a condus treptat pe o cale spirituală, am întâlnit oameni deosebiți care mi-au deschis ochii, m-au învățat să văd dincolo de aparențe, dincolo de orizont, să ascult și să înțeleg dincolo de cuvinte și gânduri, să mă conectez cu spiritul naturii și curgerea vieții, cu roua dimineții, cu stelele nopții, într-un cuvânt cu Universul. Prin călătorii pot să explorez locuri sacre și misterioase, tropicale și exotice, peisaje mirifice care îți taie respirația, pot să le simt farmecul, să le simt energia, SĂ FIU ACOLO… astfel descopăr cum e să trăiești  în momentul prezent AICI și ACUM, cum e să Fii Liber, să Fii Zen.

Am creat acest blog și am început să scriu din pasiune. Pasiunea pentru frumos, pentru experiențe noi și minunate și de a împărtăși toate acestea cu ceilalți oameni.

Fiind la început de drum doresc să transmit cititorilor din emoțiile și sentimentele trăite în călătorii, alături de sfaturi și informații ce pot fi utile la un moment dat și altora și de ce nu dacă se poate să molipsesc și pe alții cu această pasiune.

Sfaturi pentru bloggeri noi 

Pentru cei gata molipsiți deja : FELICITĂRI !

Pentru cei care doresc să se molipsească iată câteva sfaturi practice : gândiți pozitiv, scrieți cu pasiune, constant și fiți perseverenți. Promovați-vă articolele pe toate platformele sociale, cu link către blogul vostru. Să scrii pe blog nu este o treabă ușoară, iar rezultatele vor apărea în timp. Aveți răbdare și continuați să vă implicați, să faceți lucrurile foarte bine. Așa veți avea și rezultate mult mai rapide.

Iată nominalizările mele:

 1. aboutvariousthings
 2. alexandracalinoiu
 3. visatorprinlume
 4. ingridzenmoments
 5. upsidedowntravels
 6. desireehalaseh
 7. siddharthandshruti
 8. iamhereworld
 9. lipalipa
 10. ibelievintraveling

Mulțumesc tuturor pentru susținere! 

Pe curând! 🙂

(Visited 185 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!