În pași de dans spre sănătate, sursa foto: unsplash.com

Ființe dragi și zbuciumate, dragii mei, ai mei prieteni, eliberați-vă Sufletele din cătușele minții, rigorii, dogmelor, și lăsați-le să zboare, împreună cu mine, în lumea viselor, frumosului, sublimului, iubirii, ca să colindăm împreună cele mai năstrusnice labirinte ale Universului, să aflăm cele mai ascunse cotloane ale firii omenești, să cunoaștem cele mai tainice frământări ale minții și inimii, să simțim cele mai romantice trăiri de dor și să savurăm farmecul, zbuciumul, divinul vibrațiilor lăuntrice. Într-un cuvânt să descoperim complexitatea, naturalețea, enigma, simplitatea, Minunii minunilor – FIINȚEI UMANE, creată din iubire, pentru iubire, după chipul și asemănarea Sa!

Echilibrul, sănătatea, fericirea noastră depind de starea sufletească, de sănătatea minții noastre, iar acestea izvorăsc din sentimentele și iubirea din noi. Cred că societatea noastră, lumea, în general este într-o Criză Universală, dar nu economică sau de altă natură, o Criză Spirituală, de aceea întoarcerea cu fața către inimile noastre, către credință, ar face adevarăte minuni în viețile noastre. Aceasta este posibil doar dacă învățăm să ne tolerăm, respectăm și să iubim necondiționat pe toți semenii noștri.

De mulți ani am început să fiu deschisă la noi oportunități și să particip activ la construirea unui viitor mai bun, mai frumos și sigur care să lase în urmă generațiilor viitoare multă satisfacție și recunoștință.

De mică m-a pasionat dansul, care este o artă, înseamnă emoție, cucerirea spațiului, curajul de a depăși mobilitatea, ne învață să fim armonioși în întreg limbajul gesturilor.

Dansul naturii, dansul trupurilor noastre înseamnă mișcare și mișcarea înseamnă energie și energia înseamnă viață. Dansul ne creează emoții, ne permite descătușarea unor simțiri, el înseamnă curaj, iubire de spațiu, dorul de zbor. El dăruiește trupului grație, frumusețe, sănătate.

sursa foto: unsplash.com

Dansul poate fi o activitate extraprofesională de mare efect pentru propria personalitate. Este o sursă incontestabilă de energie pozitivă şi, pe lângă relaxarea şi starea de bine pe care le include, are efecte benefice dovedite şi asupra sănătăţii. Deja se vorbeşte cu mare încredere de terapia prin dans.

Dansul terapeutic este diferit de dansul cunoscut de noi. Este o metoda expresivă de manifestare corporală, care utilizează mișcarea în scop psihoterapeutic. Terapia prin dans cunoscută cu numele de terapia mișcării. Există o unitate între corp – mișcare și psihic – și emoții, iar problemele sufletești ale oamenilor provin tocmai din această scindare minte-corp. Terapia prin dans ajută la redescoperirea de sine, iar problemele afective vor trece în planul conștient. Acesta este primul pas spre vindecare.

Terapia prin dans, sursa foto : unsplash.com

Un vis al meu a fost și va rămâne să am o Școală de Dans și de Relaxare, unde cel care vine în pași de dans să cunoască atât arta dansului, cât și cea a relaxării și să plece vindecat sufletește și trupește.

Cum acest proiect prevede costuri pentru implementarea lui am să apelez la voi celor care mă citiți, dar și la prieteni, cunoștințe și tuturor care vă ”pasă” ca visul meu să devină realitate. Voi avea nevoie și de un credit, astfel voi apela la o companie de intermedieri credite bancare.

Doresc să creez o școală care să aibă numele : Școala de Dans și Relaxare Smarald.  

Această școală va fi divizată în două categorii, una se va referi la Școala de dans, iar cealaltă la Cabinetul de sănătate și relaxare.

Școala de Dans va cuprinde:

 • Cursuri de DANS pentru toate vârstele (copii/ adulți)
 • DANSURI LATINO: Salsa, Cha-cha, Rumba, Samba, Jive, Merengue, Bachata;
 • DANSURI STANDARD: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Quickstep, Slow Fox;
 • AEROBIC: ZUMBA® Fitness, ZUMBA® Kids, Step Dance Aerobic, Tae-Bo, Pilates, Kango Jumps;
 • GIMNASTICĂ PRENATALĂ/ MOM & BABY PLAY;
 • BALET, COREGRAFIE NUNȚI;
 • Cursuri online de dans (este util pentru cei care nu ajung la Școala de Dans)

 Cabinetul de sănătate și frumusețe constă în :

 • Sedințe de terapie prin dans: scopul final este ca pacientul să se simtă „mai aproape” de el însuși dar și de cei din jur, mai ales că, de obicei, aceste sedințe de terapie în grup se încheie prin îmbrățișări generale, într-o atmosferăde liniște și de afecțiune reciprocă.

 • Formarea unui Centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilități atât pentru copii, cât și adulți prin diferite terapii de relaxare și revigorare a minții și a trupului.

 • 2 Bazine de plutire cu scop terapeutic de relaxare a corpului și a minții, pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și a capacității de concentrare. Printre efectele secundare pozitive se numără creșterea productivității și a creativității. Prin plutire, coloana vertebrală scapă de greutatea pe care trebuie să o suporte permanent. În apă se relaxează și cele mai acute puncte de tensiune.

 • Curs de inițiere cu scop de RELAXARE: Stretching, Yoga; masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, Yumeiho; Reiki, Reflexoterapie.

Pentru am realiza acest vis voi crea un eveniment pe Facebook sub numeleÎn pași de dans spre sănătate…” unde vă rog să mă susțineți cu cât puteți pentru a face alți oameni fericiți și mai sănătoși.

Sursa foto : tanguito.co.uk

Fiecare persoană dacă pune urmărul și dăruiește cât simte că poate, ar ajuta mai multă lume și ar trăi o viață armonioasă în Pace, Lumină și Iubire. Eu ofer sprijin oamenilor care îmi cer ajutorul, dar și celor ce sunt în suferință și merg în viață pe principiul ”dăruind vei dobândi”. După părerea mea, este un lucru minunat să fiu Liberă și mereu conectată cu Universul și cu tot ceea ce mă înconjoară, să fiu recunoscătoare pentru cele primite de-a lungul vieții.

Sursa foto: unsplash.com

După implementarea proiectului voi OFERI:

      1. Timp de 1 AN reducere la activitățile prestate:

        – primele două intrări vor fi gratuite

        – gratuitate pentru copiii cu dizabilități

   2. Sprijinul meu oamenilor cu dizabilități prin programe desfășurate cu scopul vindecării anumitor boli.

      3. Pentru Donatori voi oferi GRATIS CD/ Ebook (la alegere despre Terapie prin dans).

 Oricare ar fi lucrul pe care mintea umană îl poate concepe, omul îl poate realiza” ~ W. Clement Stone

AM ÎNCREDERE CĂ POT pune în practică ceea ce mintea mea creează și VĂ MULȚUMESC VOUĂ că ați vizitat proiectul meu și că sunteți alături de mine în realizarea lui!

„Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018, la proba sponsorizată de brokerul de credite – AVBS Credit: www.avbs.ro, compania de intermedieri credite bancare numărul 1 în România, după cifra de afaceri, în topul companiilor cu capital 100% românesc, în domeniul brokerajului bancar. Visează… Obține cu AVBS!”

(Visited 335 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!