Este o perioadă cu multe schimbări în întreaga lume. Cumpărăturile online au devenit o necesitate în obiceiurile noastre. Achizițiile online au crescut semnificativ față de anul trecut, ceea ce a atras atenția companiilor dedicate comerțului online, iar dezvoltatorii platformei Cashback România oferă spre ajutorul nostru, un sistem prin care fiecare ne returnează un procent din banii cheltuiți.

Dar să vedem ce înseamnă cuvântul ”Cashback”?

Reprezintă ”bani înapoi”, o modalitate prin care se pot economisi bani, astfel anumite produse să fie mai ieftine ca de obicei.

Pentru fiecare achiziție efectuată prin această metodă poți primi un procent din banii cheltuiți. Pentru iubitorii de cumpărături online, cashback oferă posibilitatea de a genera venituri pasive.

Cum să economisești pasiv folosind o platformă de cashback

Sunt convinsă că și tu ai achiziționat deja cel puțin odată online.

Ideea platformei de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături online așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărti, mobilier pentru casă, cadouri, vacanțe și primești între 1% și 30% cashback. Suntem în perioada de Black Friday, acum poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Imaginează-ți cum ar fi, dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.

Căutând ce opțiuni există pe piața din România disponibile de economisire cu platforme de cashback, am realizat că platforma Cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback, ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Doar aici am găsit câteva functionalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire.

Peste 800 de magazine partenere din România și din lume

În primul rând ai peste 800 de magazine partenere din România și din străinătate (vezi secțiunea „Magazine”) pe platforma Cashclub.ro.

În plus, ai:

Comparator de prețuri integrat în platformă

Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg

Extensia va deveni propria ta asistentă, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare data când vrei să cumperi ceva.

Aplicație mobil iOS și Android

Cel mai nou program de referral din România: dacă te înscrii de pe acest LINK vei avea un bonus de start de 30 lei la prima comandă

Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă validă). Intră în „Contul meu” și preia linkul tău personalizat dând click pe „Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei 30 de lei.

Banii se încasează la acumularea unui minim de 50 lei în platformă.

➡In pagina de “Promoții” poți vedea produsele cu cea mai mare reducere

Ce nu este o platformă de cashback?

 NU este un MLM, schemă piramidală sau altele câte mi-au auzit urechile 🙂

Reprezintă o platformă care se bazează pe marketing afiliat.

Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Agoda, Veltravel, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Eu deja mi-am pus în wishlist o listă de cumpărături pentru perioada următoare:

– O carte de spiritualitate și una de călătorii de la Cărturești

– Câteva cadouri de Crăciun de la Art & Craft

– Rezervarea unei vacanțe pe Booking.com

Tu ce ai pe lista dorințelor tale care să îți aducă cashback? Înscrie-te AICI și ai GRATIS 30 lei!

Să îți fie de folos!

Zi în Abundență și Prosperitate !! 🙂

Cu drag, Izabella

(Visited 234 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

2 Comments

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!