Toamna a sosit când se numără bobocii. Este momentul să se dea un nou start competiției de Blogging Creativ, ediției de toamnă, dar de data asta este una aniversară și anume 10 ani de SuperBlog.

Deja am trecut de 1 an de când scriu pe blog impresiile mele, trăirile din călătorii. În această călătorie am cunoscut atât online, cât și în offline o mulțime de oameni frumoși și valoroși, de care mi-e tare drag și sper să mă mai întâlnesc cu ei. (știu ei la cine mă refer 🙂 ).

Precum știi, în primăvară am participat la Spring SuperBlog 2018 unde am participat la toate cele 16 probe ale concursului și am fost printre finaliști. Articolele înscrise la fiecare probă le poți vedea AICI

Am participat la Gala SuperBlog, la hotel Aurora din Mamaia unde am petrecut clipe minunate alături de colegii din blogosferă. Cum m-am simțit și cum s-a desfășurat o să vă povestesc mai în detaliu într-un alt articol următor.

Gala Spring SuperBlog 2018

De un deceniu se descoperă noi constelații ale blogosferei, mi-a fost imposibil să ratez această ocazie, așa că o să zic DA și la această competiție. Voi participa cu aceeași entuziasm doar la probele la care simt că rezonez și mă pliez, mai ales cele care sunt pe domeniul meu, turism. Am să las loc celorlalți concurenți, colegi să se avânte în această aventură de a participa la toate probele.

În primăvară clasamentul a fost foarte strâns, nu m-am așteptat să fim așa de mulți finaliști. Mie mi-a plăcut această ”călătorie”, dacă pot să o numesc așa, deoarece această competiție m-a făcut să mă dezvolt, să mă descopăr, să știu mai bine ceea ce vreau să fac în viața personală și profesională, să cunosc și alți oameni care fac același lucru ca și mine și să învăț de la ei. Pentru asta mulțumesc Claudia și Albert!

SuperBlog 10 ani

Dar să recapitulăm :

Cine este SUPERBLOG?

Este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, ce a luat start în 2008, anul acesta împlinind 10 ani! Mulți înainte! 🙂

Are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Cu 16 ediții încheiate, circa 2600 de participanți, cu peste 31.000 de articole, cu 358 de probe.

Temele propuse de sponsori sunt opționale, dar cu cât participi la mai multe probe, cu atât punctajul crește și încrederea în tine și mai mult. Dacă ajungi să participi la toate probele te poți clasifica ca și blogger finalist.

La 1 octombrie 2018 s-a dat startul competiției cu nr 17, ce marchează aniversarea a 10 ani de la lansarea proiectului.

Participând a doua oară la cea mai tare competiție SuperBlog, cu siguranță că voi evolua, voi învăța lucruri noi și voi putea vedea cu alți ochi ceea ce înseamnă acest concurs.

La fel ca și în primăvară, o să vă rog să mă susțineți citind articolele, exprimându-vă părerea, dând un feedback constructiv sau să dați mai departe articolele postate. Vă mulțumesc cu recunoștință!

Cu cine mă întâlnesc în această aventură?

Mult succes tuturor participanților, noilor veniți și veteranilor! Multă inspirație și răbdare să avem!

Ca să fii la curent cu ce articole voi participa la competiție, nu uita să urmărești, dacă încă nu ai făcut, pagina de Facebook Be Free Be Zen, contul de Instagram, Twitter și să te alături grupului de călători pe Facebook Top 10 Love 2 Travel.

(Visited 183 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

2 Comments

    • Mulțumesc din suflet, Angela! Și ție îți doresc succes și multă inspirație! 🙂

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!