Poate ai observat, în ultimele 2 luni am plecat din țară ca să admir și să descopăr Anglia și ce îmi oferă această țară. Am rămas plăcut surprinsă de felul cum te tratează oamenii, de locurile frumoase, parcurile nenumărate și multe alte peisaje care mi-au uns la suflet.

Am simțit nevoia să iau o pauză și să mă regăsesc. Pot să zic că am reușit într-un fel, dar nu în totalitate. Suntem AICI și ACUM ca să observăm, descoperim mereu ceva nou și extraordinar. Dar e bine pur și simplu să FIM și să trăim mereu în prezent.

În călătoria mea, am cunoscut oameni minunați cum este Amelia, un suflet bun ce își dedică timpul, chiar și în weekend-uri să ajute cât mai multe persoane să se simtă altfel după orele de muncă, sau să își dezvolte creativitatea prin diferite workshop-uri, seminarii. Dacă ești prin Anglia, te invit să participi la una din ele, care sigur o să îți fie de folos. 

O altă persoană deosebită cu care m-am văzut prin plimbările mele pe străzile londoneze a fost o prietenă, ne știm de o viață, de peste 25 de ani care a hotărât de vreun an jumătate să se mute la Londra. A fost o revedere foarte frumoasă și sper să o mai repetăm.

Dar vorba aia, să revenim la oile noastre. În octombrie, pe 5 se va organiza cel mai vechi și cel mare eveniment de social media din România: Webstock care va împlini anul acesta 10 ani.

Fiind un eveniment de neratat, voi participa cu bucurie ca Blogger Acreditat. Abia aștept! 🙂

De am ales să particip la Webstock 2018 

Acest eveniment de o zi va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock. Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în Romania în ultimul an. 

Poate să participe orice blogger, vlogger, influencer, media celebrity, digital manager, social media consultant, digital manager, instagrammer, PR specialist sau community manager.

Când se va organiza?

5 octombrie 2018.

Unde?

La JW Marriott Hotel din București.

Cine vor fi speaker-ii?

Fiind an aniversar, de 10 ani, sunt invitați speciali : Cabral Ibacka, Mickey Hash, Vali Petcu, Cristina Bazaban, Cristian Chira Birta, Ioana Macoveiciuc și mulți alții.

Cel mai mult mă bucur că voi întâlni persoane din blogging cu care am interacționat doar online, chiar din echipa  de bloggeri călători Top 10 Happy Travel Romania (ne reunim și ne vedem aici).

După Webstock Awards va fi și un party.

Vestea bună este că se mai pot face înscrieri până pe 1 octombrie pe site-ul Webstock.ro. Tu te-ai înscris?

S-au făcut nominalizările pentru cele mai active și apreciate persoane din online, haideți să vedem cine va fi Absolut Personality of the Year

Cu cine mă mai văd la #webstockro?

Rămâi la curent cu Webstock pePagina de Facebook, Instagram, Twitter

Ca să primești alte informații inedite și evenimente de acest gen, nu uita să urmărești, dacă încă nu ai făcut, pagina de Facebook Be Free Be Zen, contul de Instagram, Twitter și să te alături grupului de călători pe Facebook Top 10 Happy Zen Travel.

(Visited 148 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!