Evenimentele adunate lunii DECEMBRIE, lunii cadourilor 🙂 sunt :

  1. Târgul Poveste de Crăciun, București, 30.11- 31.12

”În decembrie credem că ai motive aproape să te muți la Opera Comică pentru Copii 😉

Pe lângă multitudinea de spectacole extraordinare programate în cele 3 săli de la sediu și la Sala Polivalentă, în curtea Operei Comice pentru Copii, te așteptăm cu ”Târgul Poveste de Crăciun”!
Îți dăm doar câteva amănunte:

  1. Cel mai mare Patinoar dedicat exclusiv copiilor, iar în weekend avem mini spectacole pe gheață cu personajele noastre!
  2. Scenă cu multe programe artistice, pe care vor evolua soliști vocali, instrumentiști din orchestra noastră, copiii de la Atelierele ”Micul Artist” și corurile Cantus Mundi.
  3. Târg cu mâncăruri și băuturi de sezon, mai ales fierbinți, desigur, dar și ”Atelierele lui Moș Crăciun” – de făcut decorațiuni, de pictat, de colorat, de scris scrisori lui Moș Crăciun, etc. , plus un loc special ”Games Room” / ”Camera de Joacă”.
  4. ”Căsuța lui Moș Crăciun”, unde, din 8 decembrie va poposi chiar Moș Crăciun în persoană!”

Intrarea este liberă. Pentru mai multe informații apasă AICI.

          2. ”Brașov, are you INN? Un singur oraș, o singură cauză”, Brașov, 01.12- 21.12

Centrul de îngrijire HOSPICE Casa Speranței, te așteaptă să iei parte la cel mai frumos Crăciun alături de echipa Seven Inn cu un cadou pe care să îl donezi în locația noastră, la brăduțul dedicat lor. Cele mai frumoase cadouri pentru ei, pot fi jucării, alimente non-perisabile, dulciuri sau chiar și produse de igiena personală.

Echipa Seven Inn dorește ca această campanie să aibă un impact cât mai mare asupra comunității. Timpul tău, călătorule urban știm că este foarte prețios, tocmai de aceea ne dorim ca acest cadou să vină cu o pauză bine meritată și vă oferim o băutură caldă din partea casei la fiecare donație.

Pentru a vă ține cât mai aproape de bucuria celor ce vor primi aceste cadouri, Seven Inn vă pune la dispoziție, un jurnal în care să vă semnați fie cu numele sau inițialele dumneavoastră.

Seven Inn Bar & Grill vă așteaptă zilnic între 12.00-02.00. Brașov, are you INN?

Mai multe informații AICI.

      3. Christmas Food Carousel, Piața Mică, Sibiu, 03.12-10.12

Cel mai vizitat târg de Crăciun din țară va fi în acest an și mai atractiv, pentru că te invită la masă.

Între 1-10 decembrie, truck-uri colorate vor staționa în Piața Mică din Sibiu și îți vor pregăti  Street Food, băuturi calde, într-o atmosferă de sărbătoare.

Dacă crezi că poți rezista tentației de a gusta din toate bunătățile, ar trebui să traversezi Podul Minciunilor.

Acțiune cofinanțată de consiliul local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.  Intrarea este liberă. Detalii pe eveniment AICI.

     4. SunDO – Practică Taoistă de Munte, Brașov, 05.12, 07.12, 28.12 

SunDO România vă invită să descoperiți arta tradițional coreană SunDo, în Brașov, alături de instructorii Andreea Serbănescu și Florin Serbănescu, ce practică sub îndrumarea Maestrului Hyunmoon Kim din Coreea de Sud.

Antrenamentele se desfășoară astfel:  Marți 18:30 – 20:00, Hotel Kolping și  Joi 06:30 – 08:00, Sport Studio

SunDo (KoukSunDo) este o practică ce restabilește echilibrul corp, minte și spirit. Prin posturi specifice, respirație, meditație, vizualizare și vindecare energetică, SunDo integrează mai multe modalități într-o singură practică holistică. Ca o formă de Taoism de Munte, SunDo este o practică de centrare a corpului, în care consecvența și dedicația pentru practica personală sunt cheia adevăratei transformări.

Intenția pe parcursul seminariilor de SunDo este cea care creează un mediu în care meditația, lucrul cu respirația și construirea energiei sunt instrumente pe care le folosim pentru a crea conectare, pentru a trăi în armonie cu legile naturii și pentru a crea noi oportunități de creștere personală.

Metoda SunDo se poate învăța ușor și poate fi practicată de oricine. Elementele necesare sunt sinceritatea și intenția. Această disciplină dezvoltă treptat corpul și spiritul, începând cu starea în care vă aflați în acest moment. Pentru a obține beneficii complete din SunDo vă încurajăm să practicați zilnic. Ea se poate practica și poate fi benefică pentru toată lumea, indiferent de religie, ideologie, vârstă, capacitate fizică și sănătate.

Puteți citi mai mult pe: SunDo România www.sundo.ro, Asociația Internațională de SunDo www.sundo.org și pe Facebook AICI.

    5. Caravana Sărbătorilor de Iarnă, Săcele, Brașov, 05.12

Program:  Aprinderea luminilor în brazii de Crăciun, Caravana muzicală, Inaugurarea Patinoarului din cartierul Ștefan cel Mare, CONCERT DE COLINDE DUCU BERTZI, Foc de artificii

Alte detalii AICI.

    6. Moș Nicolae vine cu tolba plină!, Coresi Shopping Resort, Brașov, 05.12-06.12 

Moș Nicolae surprinde copiii cuminți anul acesta la Coresi Shopping Resort! Spiridușii te invită în data de 5 decembrie să îți lași ghetuțele lustruite, împreună cu o jucărie pentru un copil nevoiaș, iar a doua zi, pe 6 decembrie, te așteaptă să descoperi cadoul Moșului! 🎁

Detalii despre eveniment AICI.

     7. Deschiderea Sezonului de Crăciun -Brașov Oraș din Poveste, Brașov, 06.12  

Primăria Brașov și Consiliul Județean ne invită pe data de 6 decembrie la un concert extraordinar al renumitei trupe Smokie. Publicul va putea fredona alături de cea mai bună trupă live din Europa cele mai cunoscute melodii ale sale, cum ar fi: „Living next door to Alice”. În deschiderea lor vor urma cei de la Proconsul, trupa românească de tradiție, care își va invita publicul să cânte cele mai cunoscute piese: “Cerul”, Mi-ai luat inima” și multe altele.

Muzica folclorică și muzica specifică sărbătorilor va răsuna în Piața Sfatului și în perioada 14-16 decembrie, interpretată de mai multe ansambluri, fanfare și coruri din județul Brașov și nu numai.

Colindele se vor auzi și pe 17 decembrie, începând cu orele 17:30 interpretate de Nicoleta Oancea & Band. Seara va fi încheiată de Nicola.

În noaptea de Revelion, brașovenii sunt invitați să petreacă cu muzică și voie bună trecerea dintre ani. Muzica populară va da startul evenimentului la orele 22:00 și va fi interpretată de Ansamblul de muzică populară Țara Bârsei, Taraful Țara Bârsei și Marius Ciprian Pop. Connect-R ne va lăsa “Semne” pe suflet, interpretând cea mai recentă și de succes piesă a lui. Ellie White se află și ea pe lista invitaților din noaptea de Revelion și ne va încânta cu hiturile “Sete de noi”, “Hotel” și altele.

Mai multe detalii AICI.

     8. Festival de Datini și Obiceiuri, Ed. I, Săcele, Brașov, 08.12-09.12

”Festivalul de Datini și Obiceiuri – Sărbătorile de Iarnă la Sacele” își dorește să promoveze portul și tradițiile Țării Bârsei și să consolideze o punte a cunoașterii între toate comunitățile din Săcele și din România prin crearea unui schimb de experiențe între copii, tinerii și adulții având la bază arta tradițională specifică fiecărei comunități.

Evenimentul are ca scop protejarea și punerea în valoare a patrimoniului local și național cultural, dezvoltarea relațiilor culturale în scopul promovării identității culturale ale comunității locale și promovarea turistica a Săcelelor și împrejurimilor, atât în țară cât și în străinătate.

Informații găsești AICI.

     9. Festivalul Național ”Leru-i Ler”, Ed. a VII-a, Brașov, 08.12-10.12 

Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” organizează în perioada 8-10 decembrie 2017 la Centrul Cultural Reduta cea de-a VII-a ediție a Festivalului Național de Muzică, Tradiții, Obiceiuri și Meșteșuguri Populare „LERU-i LER”.

Anul acesta sunt prezenți la eveniment ansambluri și meșteșugari păstrători ai tradițiilor populare autentice din diverse zone ale țării. Sunt prezente în recitaluri personalități remarcabile ale culturii tradiționale: Zinaida Bolboceanu, Leontina Dorca, Gheorghița Nicolae și Carmen Sas.

Festivalul va fi transmis în direct pe http://www.live-video.ro/. Intrarea publicului este liberă! Detalii AICI.

    10. Petrecere de Moș Nicolae, Restaurant Fényes, Săcele, Brașov, 08.12 

În data de 08.12.2017 Moș Nicolae vă invită la restaurantul Fényes pentru o seară magică plină de dans și voie bună.

Atmosferă asigurată de DJ Wichky. Intrare 10 lei/pers. Detalii găsești AICI.

       11. Marea Gală de Crăciun -Unison, Sala Sporturilor, Brașov, 09.12 

GALA DE CRĂCIUN A CORULUI UNISON și INVITAȚII SĂI!

ORGANIZATOR & PRODUCĂTOR: PFADG, AGD, UNISON

Rezervări bilete: office@corulunison.ro

Prețul unui bilet este de 35 lei. Detalii despre eveniment AICI.

    12. Părinți și copii- vieți recreate, Brașov, 08.12-10.12 Cursul de 3 zile „Părinți și copii – vieți recreate” este programul destinat părinților și viitorilor părinți ce oferă experiența de schimbare a perspectivelor proprii de viață. Viziunea cursului se răsfrânge asupra semnificațiilor pe care le asociem cu tot ceea ce trăim:

– experiența transformării imposibilului în posibil în orice arie a vieții;

– descoperirea modului de comunicare autentică și relaționare cu cei din jur;

– trăirea relațiilor construite cu cei din jur cu responsabilitate;

– cât de importantă este senzația kinestezică în construirea oricărei relații.

Părinți și Copii – Vieți Recreate reprezintă experiența de recreare a propriei vieți pentru tine și copilul sau familia ta. Ești gata pentru o astfel de experiență?

La finalul celor 3 zile vei avea certitudinea că tu alegi modalitatea prin care reacționezi sau creezi în situațiile din propria ta viață. Pleci din nou spre familia ta având capacitatea de a alege, de a crea o viziune spre care să țintești și apoi prin alegeri din moment cu moment vei atinge obiectivele tale, chiar și în interiorul unor situații care par dificile sau provocatoare.

 Detalii despre eveniment AICI.

     13. Vreau să-mi fiu Zână Bună de Sărbători!, Str. Independenței, nr7,Brașov, 15.12

Mai e puțin și începe forfoteala tipică de Sărbători… Iureș de gânduri și dorințe, planuri și cumpărături, brazi, decorațiuni și cadouri, frizuri și toalete în trend.

Tu, pe unde te vezi în mijlocul tuturor? Sufletul tău, bucuria, liniștea, albul, caldul și pacea ta – pe unde se regăsesc ”în lista?” Și dacă deja ai o listă plină pe care ești convinsă că TREBUIE să o duci la bun sfârșit… oare cum o să mai apuci tu să mai strălucești și să fii plină de iubire până la final de an?

Hai să povestim Miercuri seara și să vezi că dacă-ți vei fi tu ție Zână Bună în acest an… nu numai că vei reuși să strălucești, dar vei reuși să molipsești cu bucuria și iubirea ta pe toți cei din jur.

Un ceai cald și aromat, o lumină blândă, suflete vesele și dornice de bucurie- toate se reunesc în același decor, Miercuri, 13 Decembrie la 18:30.

 Vin-o și tu la eveniment și află detalii de participare AICI.

   14. Târgul ”Poveste de Crăciun”, Centrul-Cultural Reduta, Brașov, 15.12-17.12

Centrul-Cultural Reduta te invită cu drag la o Ediție aniversară !!!

De 5 Ani realizăm împreună magia la târgul „Poveste de Crăciun”, dorim să aducem în casele tuturor magia Crăciunului şi bucuria copilăriei.

Detalii AICI.

   15. Conferința Bucuria Darului, Sala Sporturilor, Brașov, 15.12

Cum de 4 ani ne tot străduim să fim cuminți și să facem cât mai multe fapte bune împreună, anul asta, Moșu’ ne-a promis un Dar pe care îl vom descoperi, despacheta și descoase mai bine in 15 Decembrie, la ora 18, la Sala Sporturilor. Desemnat Om al Timpului, Părintele Constantin Necula ne va împărtăși povestea lui despre dăruire și bucurie, la o prăjitură, ca între vechi și buni prieteni. Vă așteptăm!

Detalii AICI.

     16. Crăiasa Zăpezii, Centrul-Cultural Reduta, Brașov, 17.12

Spectacolul ”Crăiasa Zăpezii” este un eveniment cu și despre copii. O poveste bine cunoscută, într-o coregrafie neobișnuită în care momentele de balet clasic se îmbină cu cele de hip hop și street dance!

Mai multe informații găsești AICI.

    17. Crăciunul copiilor -la Garden & Guesthouse, Brașov, 17.12 

”Iată ce pot face copiii cu mâini dibace!

Am pus pe pensulă culoare,

Am lipit un strop de soare,

Adăugând un petec de suflet poznaș,

Să primești al copilăriei răvaș!

Suntem câțiva copii legați de o prietenie frumoasă care ne-am dorit să vă arătăm că ne place să fim împreună, să lucrăm la proiecte comune și să ne bucurăm de sărbătorile iernii.

Am organizat o expoziție cu vânzare cu decoruri de Crăciun, podoabe de brad și altele. Vom avea un atelier de croșetat și un atelier de pictat.

Copilăria este frumoasă!

Te așteptăm cu zurgălăi!”

Detalii AICI.

   18. Regal vienez, Teatrul Sică Alexandrescu, Brașov, 19.12 

UKRAINIAN RADIO SYMPHONY ORCHESTRA va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 si 19. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentiști, iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet „ANIKO BALLET”.

Mai multe detalii AICI.

    19. O seară de Crăciun Autentik, Grand Restaurant, Brașov, 26.12 

Formația Autentik vă invită în data de 26 decembrie 2017, începând cu ora 19, la ”O SEARĂ DE CRĂCIUN AUTENTIK”

Invitați speciali: Membrii ansamblului Poarta Dorului din Bran

Evenimentul va alea loc la: Grand Restaurant, Sala de lemn, Str. Mihail Kogălniceanu, nr 15, Brașov.

Rezervările se fac pe bază de invitație. Detalii și rezervare AICI.

      20. Extatic Dance – Dance your heart out!, Brașov, 31.12-01.01 

Ecstatic Dance Brașov a decis să organizeze o ediție specială Extatic Dance, intitulată „Dance your heart out” pentru că își doresc să intrăm în noul an în ritm de dans, înconjurați de prieteni și conectați cu spațiul iubirii.

Programul va fi următoarea:

-se va începe cu o meditație menită să ne conecteze cu spațiul inimii

-ne lăsăm incantați cu muzică de dans oferită de DJ Raman timp de 3-4 ore

– încheiem cu o sesiune de cel puțin o ora de muzică live (se aude ceva de un pian, un didgeridoo și/ sau un hang drum)

Vor fi disponibile la centru apa alcalină, ceaiuri, fructe și snack-uri sănătoase.

Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.

Cei care doresc să rămână să se odihnească la Dancing Buddhas, după încheierea evenimentului, pot să-și aducă saci de dormit.

Numărul de participanți este limitat la 30. Contribuție: 150 de lei. Detalii AICI.

     21. Revelion Salsa Picante 2018, Brașov, 31.12-01.01

Salsa Picante și Player’s Pub te invită să petreci noaptea dintre ani, într-o atmosferă incendiară bazată pe ritmurile atât de iubite de ei și nu numai!!!

Se oferă un meniu format din aperitiv și fel principal.

Prețul este de 150 de lei/persoană (Meniu+ Consumație de la bar in valoare de 50 de lei)

Băuturile se vor achiziționa de la bar la preturi acceptabile. Din partea casei primim o cupă de șampanie, alune și sărațele.

Muzica va fi asigurată de către DJ Phinoo și DJ Martinelli care au pregătit în afară de salsa, bachata, kizomba și cha cha și alte melodii specifice pentru noaptea dintre ani.

Menționam că numărul de persoane este limitat la 100.

Detalii de înscriere AICI.

Acestea sunt evenimentele cele mai importante adunate pe luna aceasta a cadourilor.

Tu la care din ele vei participa? 🙂

Dacă simți că te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe! Mulțumesc!

Vă doresc tuturor sănătate și succes în tot ceea ce vă propuneți și copiilor vacanță plăcută (că se apropie cu pași repezi) !

Sărbători Fericite și Un An Nou minunat!

Cu drag, 

Izabella

(Visited 263 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!