Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din România destinat atât copiilor, cât și celor care îi însoțesc. Superland și-a deschis porțile pe data de 31 decembrie 2017 și oferă o mulțime de posibilități de distracție. Acest spațiu sigur, fascinant și deosebit de interactiv reprezintă o alternativă perfectă pentru timpul liber al micuților, dar și un bun prilej de relaxare pentru părinți și bunici.

Superland se întinde pe 17.000 de metri pătraţi. Adresa exactă este Șoseaua Cristianului nr. 7, Brașov.

Parcul de distracții cuprinde peste 18 atracții menite să aducă bucurie celor mici și adulților deopotrivă, dar și un Food Court, ideal pentru a te reîncărca cu energie după o sesiune de joacă intensă.

Ce atracții poți găsi la Superland:

Spații de joacă generoase și multiple opțiuni de distracție și de petrecere a timpului liber transformă Superland în destinația perfectă pentru întreaga familie.
Descoperă peste 20 de atracții interactive! 

Insula Piraților

Insula Piraţilor se întinde pe o suprafaţă de 1400 de metri pătraţi si este cel mai mare spaţiu de joacă din interiorul Superland. Nenumăratele trasee de explorat, structurate pe 4 niveluri, conectate între ele prin tobogane deschise sau tubulare sunt deliciul micilor exploratori.

Perete de căţărat, trambuline sau mini tiroliană? Aterizare în pisicina cu bile? Sau ce spuneţi de o întrecere cu tricicletele? Insula Piraţilor este locul unde copiii nu se vor plictisi niciodată!

Fii pirat pentru o zi si pornește în căutarea comorii ascunse alături de prietenii tăi!

Vârsta minimă recomandată este de 4 ani dar si copiii care nu au împlinit încă această vârstă pot explora Insula Piratilor, dacă sunt însoţiţi de un adult. Intrarea adulţilor în acest spaţiu de joacă este gratuită.
Cost: 30 puncte/toată ziua

Mini Land

Mini Land este spaţiul de joacă dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 an și 4 ani. Cei mici alunecă pe mini tobogan, aterizând în mini piscina cu bile, încurajaţi de părinţi. Tricicletă sau mini masinuţă? Testaţi-le pe amândouă apoi odihniţi-vă cu o plimbare in mini carusel.

Exploraţi împreună spaţiul de joacă de peste 200 de metri pătraţi, special conceput si amenajat pentru confortul si siguranţa celor mici.

Vârsta recomandată: 1-4 ani. intrarea adulţilor în acest spaţiu de joacă este gratuită.
Cost: 15 puncte/toată ziua

Creative Room

Un castel din nisip kinetic sau o navă spaţială din piese Blue Box? Voi ce alegeţi să construiți împreună în camera creativă? Copiii îşi vor lăsa imaginatia să zboare construind sau desenând în acest spatiu de joacă si creatie. Pasionatii de tehnologie vor fi încântati să testeze jocurile de logică sau de îndemânare, pe una din cele 9 console cu ecrane touchscreen. Micutii compozitori vor folosi tamburinele, clopoteii si alte instrumente de percutie pentru a crea simfonii melodioase.

Cei mici pot construi planete cu forme ciudate sau roboti complicati cu ajutorul piesele din lemn sau plastic, de diferite dimensiuni.

Vârsta minimă recomandată este de 1 an. Intrarea adulților în acest spatiu de joacă este gratuită.
Cost: 10 puncte/toată ziua

Indiana Cruise

Copiii se vor distra de minune parcurgând acest traseu de aventură. Coborârea pe scările mișcătoare, ocolirea obstacolelor și escaladarea peretelui de cățărat sunt activități ce le vor testa îndemânarea și îi vor antrena pentru a-și îmbunătăți coordonarea.

Rivalizează cu Indiana Jones și dovedeste că eşti pregătit să faci parte din echipa lui de mici exploratori.

Vârsta minimă recomandată: 5 ani. Intrarea adulților pe traseul de aventură nu este permisă.
Cost: 12 ron/utilizator/tură

I – Play VR

Cel mai modern studio VR din România oferă tuturor posibilitatea de a experimenta alte realităţi. Copil sau adult, alege unul din cele peste 20 de jocuri și trăiește experiențe inedite.

Scafandru, pilot de avion sau cățărător profesionist? Orice este posibil în realitatea virtuală, pe care o explorezi prin intermediul tehnologiei Uculus Rift si a controler-elor Uculus Touch.

Te simți în perfectă siguranță experimentând lumi noi, ancorat în consolele cu care sunt echipate toate stațiile, fiind singurul sistem de acest fel din România.
Cost: 15 puncte/15 minute

Cinema 9 D

Simte ceea ce vezi!

Aşează-te comod pe scaunul din capsula 9D, pune-ți centura de siguranţă şi pregăteşte-te pentru o experienţă de vizionare completă! 70 de filme în care tu eşti în mijlocul actiunii, cu ajutorul ochelarilor BGlasses, şi a mişcărilor hidraulice ale scaunelor.
Durata film: între 3 şi 8 minute
Cost: 10 puncte/film

Super Cinema

Vrei să explorezi lumea mărilor şi a oceanelor sau preferi să porneşti într-o aventură împreună cu ghidul tău, albinuța prietenoasă?

Cinematograful 8D, singurul de acest fel din România, îţi promite o experienţă inedită! Aşează-te comod pe scaunul rotativ şi vizionează imaginile proiectate pe ecranul de 360 grade. Copii sau adulți, cu toții îşi pot crea propria poveste vizionând filmul ales, iar elementele vizuale sunt completate de o multitudine de efecte speciale: vânt, ceață, ploaie sau cutremur.

Durata film: între 3 şi 8 minute
Cost: 12 puncte/film

Video Land

O colectie de jocuri Sega şi Wahlap tech vă aşteaptă să vă bucurati de o experienţă completă în familie. Adunați tichete împreună şi la final alegeti premiul binemeritat. Ghosbusters, Transformers, Angry Birds sau Mario & Sonic at the Olympic Rio 2016, sunt doar câteva dintre jocurile pe care le puteți testa la Video Land.

Storm Racer şi Storm Rider te trimit direct pe circuit pentru a-ți testa îndemânarea de a pilota o motocicletă sau o maşină rapidă de curse!

Cost: între 4 puncte și 8 puncte/joc

Funky Cars

Testează-ţi îndemânarea pilotând una din cele 4 maşini Funky! Controlează viteză și direcţia de deplasare cu ajutorul joystick-ului și bucură-te de o experienţă inedită la bordul acestor maşini care se balansează și se pot roti la 360 grade.

Copiii pot experimenta această atracție doar împreună cu un adult.
Cost: 7 puncte/utilizator/tură

Next Level

Bine aţi venit în paradisul gamerilor! 8 console Xbox și Playstation și o multitudine de jocuri din care puteţi alege.

Campionat de FIFA 2017? Sau poate preferaţi să concuraţi pe unul din circuitele din GTA 5!

Indiferent de vârstă, ai o gamă vastă de jocuri pe care le poţi experimenta pe una din cele 8 console, dotate fiecare cu câte două controlere.

Cost: 15 puncte/30 minute/consolă

Jungle Land

Copiii vor fi extrem de încântaţi să exploreze etajul 1 al Superland cu ajutorul animalelor preferate, ce sunt puse în miscare chiar de către acestia.

Copilul tău ce ar alege? Zebră sau poate un ponei?

Vârsta minimă recomandată: 2 ani
Cost: 4 puncte/30 minute

Adventure by Superland

Această atracţie, de tip carusel, aduce zâmbetul pe buze fiecărui copil. Pregătește-te de decolare, pune-ţi centura și fii pregătit să experimentezi o super aventură. Vizitează planete necunoscute și galaxii îndepărtate în timp ce „navă spaţială” se ridică, coboară şi se roteşte! Ești pregătit să descoperi spaţiul cosmic?

Cost: 5 puncte/utilizator/tură

Crazy Cars

Esti pregătit de un zbor în spațiu? Urcă la bordul Crazy Car şi pluteste în apropierea unei stații spaţiale, într-o călătorie cosmică de neuitat! Fie că eşti copil sau adult, te vei bucura de o experinţă inedită în această atracţie, de tip carusel.

O întrecere cu celelalte masini intergalactice este aventura perfectă pentru tine și prietenii tăi!
Cost: 7 puncte/utilizator/tură

Carousell

Cu toții ne amintim cu câtă nerăbdare așteptam următoarea tură în carusel. Oferă-i copilului tău amintiri de neuitat prin intermediul acestei atracţii, care îl poartă într-o lume magică, de poveste! Căluţi, girafe si elefanţi îi vor legăna pe copii într-o experienţă memorabilă!

Vârsta minimă recomandată este de 5 ani dar și copiii care nu au împlinit această vârstă pot explora această atracţie dacă sunt însoţiţi de un adult.
Cost: 4 puncte/utilizator/tură

Tagada

Explorează jungla pe ritmuri disco împreună cu MC Monkey. Tagada oferă copiilor o experienţă amuzantă și inedită! Încearcă noi stiluri de dans în timp ce aparatul își schimbă brusc direcția de deplasare, se înclină sau își modifică sensul de rotire. Copiii se vor distra de minune la această petrecere disco în junglă!
Cost: 5 puncte/ufilizafor/fură

Tropicana

Esti pregătit să explorezi jungla tropicală? Pornește într-o aventură pe cinste și împrieteneşte-te cu băştinașii, la bordul acestei atracții, de tip carusel. Descoperă intrarea secretă în templul străvechi, în timp ce te rotești și te balansezi înainte și înapoi! Tucanii coloraţi te supraveghează atent printre liane!
Cost: 7 puncte/ufilizator/tură

Construction Site

Dacă răspunsul copilului tău la întrebarea „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?” este fără ezitare „constructor“ atunci acesta este locul perfect pentru el. La Construction Site își va testa abilităţile de coordonare, manevrând unul din cele 2 mini escavatoare, cu brațe lungi de 3 metri.

Micul constructor se va distra controlând cupa escavatorului cu ajutorul celor două joystick-uri și apoi va povesti prietenilor aventura de pe „șantier“!

Cost: 5 puncte/ufilizator/tură

Bumper cars

Dovedește-ți abilităţile de șofer! Ia-ți prietenii și porniţi într-o super cursă, la bordul uneia dintre mașinutele busitoare moderne, alimentate cu acumulatori. Oare cine va ajunge primul la linia de sosire?
Cost: 5 puncte/utilizator/tură

Ski Club by Superland

O pârtie nesfârşită de ski este visul oricărui iubitor al acestui sport de iarnă!

Funcțională în toate anotimpurile, pârtia artificială de ski oferă atât începătorilor cât și schiorilor profesioniști ocazia de a schia cu o viteză cuprinsă între 12 și 35 de km/h. Gradul de dificultate este determinat de înclinaţia suprafeței de alunecare, variabilă între 9 și 23 de grade.

Prima lecție de ski/snowboard în tricou? La Ski Club este posibil! Indicațiile oferite de instructorul specializat vor transforma prima experienţă pe schiuri sau pe placa de snowbord într-una de neuitat!

Cost: 35 puncte/0 minute (include echipament şi instructor)

Royal Carribean

Pornește într-o aventură alături de cei mai neînfricaţi piraţi! Lasă-te legănat de valurile corăbiei în timp de vă apropiaţi de Insula Comorii Ascunse! Chiar și cei mai mici dintre exploratori vor avea ocazia să împartă aceeași corabie cu Barbă Neagră, piratul căpitan!

Atracție recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 an şi 4 ani.

La Superland sunt şi zone de relaxare, magazine, cafenele şi restaurante.

Pentru că spaţiul de joacă este mare copiii au brăţări speciale şi pot fi urmăriţi de părinţi pe telefonul mobil în orice moment. Superland deține 120 de angajaţi, dintre care mai mult de jumătate sunt animatori şi îngrijitori pentru copii.

Superland – program și tarife

Noul loc de joacă este deschis în fiecare zi începând cu ora 10.00, până seara la 22.00-23.00.

Intrarea în incinta parcului de distracții este gratuită și pentru adulți și pentru copii, așa că alegi atracțiile pe care le dorești și plătești doar pentru acestea! 

E super simplu: reîncarci cardul tău Superland Friend Club cu puncte apoi achiți, prin scanarea cardului, la oricare dintre atracțiile alese de tine. Un punct Superland valorează 1 ron.

Dacă așezi un număr mare de copii într-o zonă sigură și totuși provocatoare, într-un loc de joacă ce stimulează imaginația, nu poate ieși decât DISTRACȚIE. SUPERLAND are ca principală misiune joaca și consumarea energiei copiilor cu vârsta de până la 12 ani în timp ce părinții se pot relaxa sau practica alte activități. La SUPERLAND, aceste activități ale copiilor sunt împachetate într-o ambianță sigură, curată, controlată climatic și supervizată, pentru a face exerciții și a se distra în timp ce le este stimulată imaginația și sunt provocați fizic”, a declarat managerul companiei L.H. EL Investment, care deține Superland.

„Parcul de distracții se bazează pe premisa că, dacă așezi un număr mare de copii într-o zonă sigură și totuși provocatoare, într-un loc de joacă ce stimulează imaginația, aceștia se vor distra. De asemenea, își vor dezvolta abilitățile motorii de bază, aptitudinile sociale și tonusul muscular în timp ce părinții se pot bucura de o strânsă interacțiune cu copiii lor într-un mediu sigur și stimulator”, continuă descrierea.

De Ziua Copilului, Superland s-a gândit să prelungească distracția. Din 1-3 iunie s-a desfășurat Festivalul Copilăriei cu diferite evenimente pentru copii.

Program de lucru : Zilnic 10:00 – 22:00

Adresa exactă : Șoseaua Cristianului nr. 7, Brașov.

Pentru mai multe informații și cumpărarea de bilete accesează site-ul www.superland.ro.

Distracție plăcută!

Dacă ți-a plăcut acest articol, alătură-te cu un Like comunității de cititori pe Be FREE Be ZEN.


 

(Visited 2.064 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!