Bine v-am regăsit dragii mei!

Poate că ați aflat deja, dacă nu vă zic acum, faptul că de o lună și jumătate activăm pe grupul de Facebook Top 10 Love 2 Travel Club. Acest grup este un grup ALTFEL. A pornit din pasiune pentru ceea ce facem : 10 bloggeri care Iubesc călătoriile.

Aici găsiți cele mai frumoase articole, despre cele mai frumoase Destinații, dar și accesul permanent la Sfaturi și Informații foarte utile despre despre viitoarele voastre vacanțe. Aici aveți săptămânal un TOP cu Destinații Turistice de TOP. Aveți ocazia să CÂȘTIGAȚI PREMII Lunar la Tombola cu Tragere la sorți. Dacă vă interesează, trimiteți o cerere de acces în grup AICI și citiți regulamentul grupului pentru a fi la curent cu ceea ce facem.  

Cum a trecut luna MAI avem un câștigător în urma articolelor postate de cei 9 bloggeri, 10 cu mine în frunte. 🙂 Câștigătorul este Eugen Demeterca, cu blogul Eugenisme. În urma sondajului articolul ”Copenhaga – printre nămeți primăvărateci”, din 32 de voturi, a primit 18 aprecieri. Felicitările noastre Eugen! Așteptăm impresiile  tale după șederea ta la pensiune. 

Sponsorul nostru, Pensiunea Renata din Municipiul Săcele, a oferit câștigătorului în weekend-ul 13-15 iulie 2018, 2 nopți pentru 2 persoane, cu demipensiune și ghid local. Suntem recunoscători pentru acest minunat premiu. Mulțumim Attila Simon !

În cele de urmează am să vă povestesc mai multe despre acest loc drag sufletului meu, un loc unde te simți ca și acasă. Este vorba despre Pensiunea Renata din Municipiul Săcele, Județul Brașov – orașul meu natal.

Pensiunea Renata – la 10 km de centrul Brașovului într-o zonă liniștită, departe de zgomotul orașului

Pensiunea Renata *** se află în Municipiul Săcele, la doar 10 minute de Brașov, într-o locație accesibilă, tocmai în centrul orașului Săcele – Cernatu, ”de la statuie în jos”. Reprezintă un loc de relaxare unde te simți ca și acasă.

Structura de cazare

Camerele sunt spațioase (18-28 mp) și fiecare este dotată cu balcon, baie proprie, prosoape, TV, Wi-Fi, încălzire, apă caldă.

Capacitate : 25 de locuri în 12 camere, astfel :

9 camere duble (pat matrimonial)

2 camere triple (un pat matrimonial și un pat single)

1 cameră single (pat single)

Cazarea aferentă unui singur copil cu vârsta până la 5 ani este gratuită. (Copiii sub 5 ani au gratuitate dacă dorm în pat cu părinții).

Facilități

  • Totodată, Pensiunea Renata vă pune la dispoziție o bucătărie utilată, aparat de cafea, cuptor cu microunde, frigider, pahare și veselă (gătitul nu este permis).
  • În curtea pensiunii mașinile pot fi parcate în siguranță.

  • Sala de conferințe are capacitatea de a găzdui 20-25 de persoane și se pot închiria atât pentru conferințe, interviuri, cât și pentru prezentări de produse, prezentări culturale, expoziții etc.

SALA DE CLASĂ: 20- 25 persoane. 

ARANJAMENT U: 16-20 persoane. 

ARANJAMENT CERC: 15 persoane. 

Astfel, Pensiunea Renata *** este ideală pentru toți cei care doresc să acopere frumusețile zonei, dar și pentru business.

Locația pensiunii

Adresa : Str. Alexandru Ion Lepădatu, nr 93, Jud. Brașov.

Locația pensiunii oferă posibilitatea de a vizita cu ușurință atracțiile turistice din zonă: Canionul Șapte Scări – defileul ce include 10 cascade și o tiroliană de 5 km lungime, Aventura Park – un parc de aventură cu 15 trasee cu diferite dificultăți, Lacul Noua, Grădina Zoologică, Paradisul Acvatic, orașul Brașov (10 min.), orașul Predeal (la 15 minute cu mașina), Cetatea Râșnov și Dino Park – un superb parc cu 49 de dinozauri giganți, Castelul Peleș, Poiana Brașov.

De asemenea, pe parcursul anului se organizează diferite evenimente, cum ar fi Sântilia, Zilele Sfântul Mihai, Zilele Brașovului, Street Food Festival, Jazz and Blues Festival, Târgul de Crăciun și multe altele. În plus, vă recomandăm Muzeul Etnografic din Săcele, Poiana Angelescu, Șapte Izvoare, sau doar o plimbare în cadrul căreia să admirați frumoasele case și porți tradiționale mocănești sau ceangăiești, dar și numeroarele biserici ale orașului, care au în posesie obiecte de cult valoroase din puncte de vedere istoric și spiritual.

Cadrul natural al orașului Săcele vă oferă posibilitatea de a vedea peisaje superbe și locații unice, precum Bolnoc, unde iubitorii de sporturi extreme pot experimenta zborul cu parapanta, Piatra Mare, Masivul Ciucaș, Valea Gârcinului, Valea Tărlungului, Barajul.

Cu parapanta de pe Bunloc
Săcele și Brașov privit de sus

Attila Simon – Gyula, managerul pensiunii afirmă că „lumea este o carte și cel care nu călătorește citește doar o singură pagină”.

El este și ghid turistic, cel care îi va oferi bloggerului din grupul Top 10 Love 2 Travel Club șansa de a vedea frumusețile orașului și împrejurimile zonei.

Attila Simon își asumă conducerea grupurilor mici și mari în limbile maghiară, română, engleză și germană. Ghidarea grupurilor, familiilor în limba maghiară în mediul săsesc:

Ziua 1 (Biserica Neagră, Strada Sforii, Sinagoga) Poiana Brașov

Ziua 2 Hărman (biserica fortificată), bisericile săseşti din Prejmer şi Hălchiu, Bran (Castelul lui Dracula)

Ziua 3 Sinaia (palatele regale Peleş şi Pelişor – vizitarea graniței vechi de o mie de ani), respectiv regiunea Şapte Sate (17 biserici, monument din 1848-1849, vizualizarea pânzei de casă şi a modului în care se scriu ouăle, instruire) sau se poate merge, de asemenea, la cascada 7 Scări în caz de vreme bună.

Ziua 4 – Transfăgărăşan – Bâlea Lac * Numai vara sau Muzeul Pálmann

Taxă de ghidare:

Pentru grupuri de la 1 la 20 de persoane 60 EUR / grup / zi *

Grupuri de până la 21-30 persoane 80 EUR / grup / zi *

Grupuri de până la 31-45 EUR 100 / grup / zi *

Pentru grupuri de 46+ + 130 EUR / grup / zi *

* prețurile de orientare sunt exprimate în euro.

Turul ghidat nu include taxele de intrare și cheltuielile de călătorie ale ghidului de turism. Acestea din urmă vor fi stabilite prin discuție.

LA CERERE în Transilvania și în toate județele din România, puteți, de asemenea, să solicitați tur cu trasee prestabilite.

Petreceți câteva zile în regiunea ceangăilor, unde puteți avea parte de programe deosebite și bine organizate și să faceți cunoștință cu tradițiile și obiceiurile ceangăilor din Țara Bârsei.

Vă recomand cu mare drag Pensiunea Renata din Municipiul Săcele care chiar este pentru noi toți un loc de relaxare, de meditație, unde te simți ca și acasă.

Pentru mai multe detalii legat de tarife sau alte informații, accesați pagina pensiunii www.pensiunearenata.ro, pagina de Facebook Pensiunea Renata și site-ul Terra Barcensis.

Pensiunea Renata și Attila – Gyula Simon vă așteaptă cu brațele deschise!

Zi frumoasă să aveți în Pace, Lumină și Iubire!


Dacă v-a plăcut articolul, aș aprecia un Like și Distribuirea lui ca să afle și prietenii voștri de această minunată locație în natură, departe de zgomotul orașului.

Ca să fii la curent cu noile evenimente și călătorii atât turistice și cât și spirituale nu uita să urmărești, dacă încă nu ai făcut, pagina de Facebook Be Free Be Zen, contul de Instagram, Twitter și să te alături grupului pe Facebook Top 10 Love 2 Travel Club.

(Visited 517 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!