”Ca să poți să realizezi lucruri mărețe, trebuie să ai visuri îndrăznețe.”

În una din articolele anterioare am povestit despre cum mi-am îndeplinit visul în realizarea construirii casei mele.

Astăzi însă a venit momentul să realizez alte lucruri mărețe, ca să am visuri îndrăznețe, vorba citatului de mai sus. Vă voi vorbi despre cum am reușit să economisesc timp și bani cumpărând materiale de construcții online pentru casa mea ce avea să fie construită.

Sunt fericită, pentru că după multe demersuri, am reușit, să fac rost de banii necesari materialelor în finalizarea lucrării casei mele.

La fel ca la planul proiectului în a găsi cel mai bun arhitect sau proiectant în demararea lucrării, trebuie să iau decizii și în această privință a materialelor de construcții. Dar că eu nu cunosc prea bine acest domeniu, nici cele legate de produse, nici despre cum merg lucrurile pe piață.

Am un buget limitat pentru ele, singura opțiune rămâne să țin costurile sub control, doar că nu vreau nici să irosesc banii fără rost, nici să achiziționez produse slabe calitativ.

Cum Google-ul este mâna mea dreaptă, cum se zice prietenul la nevoie se cunoaște, am pus mâna repede pe tastatură și am căutat pe internet.

Am și primit un răspuns prompt.

Prima companie care mi-a apărut sună cam așa : CASA DE COMENZI VINDEM-IEFTIN.RO

Ce am găsit pe site?

Foarte multe informații relevante, cum ar fi recenzii video, adică exemple de necesare pe care clienții le-au achiziționat deja, din care rezultă economia făcută de ei față de prețurile din depozite și hypermarket-uri.

Dacă doresc să economisesc atât timp cât și bani sunt binevenit pe acest site, unde pot alege de la mai mulți producători tot ce este necesar pentru construirea casei: de la materiale pentru structură și fundație, amenajări exterioare, amenajări interioare, cât și instalații electrice, sanitare sau termice.

Bun așa, chiar de asta am nevoie să economisesc bănuții puși pentru materiale.

Așa că, din lista de necesare aș alege două din ele, restul vedem pe urmă.

Amenajări exterioare: pavaj, garduri metalice.

Amenajări interioare: profile decorative din polistiren, tencuială decorativă de interior, vopsea, mochetă, parchet, tapet, tavane casetate, gresie și faianță, PVC, rigips, scaune, lambriu.

Ce înseamnă Casa de Comenzi Vindem-Ieftin?

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin reprezintă o echipă profesionistă, de 4 ani pe piața online din România, care lucrează cu mare pasiune și iubește ceea ce face.

Sloganul reprezentativ companiei: “ Vindem mult pentru că vindem ieftin și vindem ieftin pentru că vindem mult”. Conceptul Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro este nou pe piața din România întrucât nu există stocuri, transport sau manipulări, practic toată marfa se livrează direct de la producător fiind ambalată corespunzător pentru a ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind depozitată. Reprezintă un broker pe materiale de construcții.

Ce este asta te întrebi? Iată răspunsul: ”Suntem ceea ce ai nevoie atunci când construiești sau renovezi. Suntem legătura ta cu cei mai cunoscuți și apreciați producători de materiale de construcții și amenajări. Tu alegi ceea ce ai nevoie pentru casa ta, noi te ajutăm să obții cel mai mic preț pentru necesarul tău! Putem livra oriunde în România cu transport gratuit! Cu noi uiți de timpul pierdut în căutarea celor mai ieftine materiale de construcții, noi ți le livrăm direct la ușa ta, cu transport gratuit. Nu știi ce materiale ai nevoie? Te ajutăm noi cu o echipă foarte bine pregătită, gata să-ți răspundă oricând la toate întrebările tale. Ești în permanență în contact cu noi pentru a afla statusul comenzii tale. Ne place cu adevărat ceea ce facem și se vede acest lucru în peste 3412 clienți mulțumiți!”  

Care este noutatea acestei afaceri?

Adaosuri foarte mici datorate faptului că nu există cheltuieli cu stocurile de marfă, cu manipularea mărfii, cu autoutilitare ce implică șoferi, combustibili, rovignetă, ITP, asigurări, reparații.

Clienții economisesc în afară de bani și din timpul lor, iar acesta nu poate fi cuantificat valoric. Astfel, clienții intră într-o zonă de confort și preferă să aștepte o perioadă mai mare de timp în comparație cu depozitele unde marfa se ridică în momentul achiziției, pentru că, într-adevăr există o perioadă până ajunge marfa de la producător. Această așteptare merită de fiecare dată, deoarece marfa ajunge în cele mai bune condiții și de la producătorul agreat de client.

Video de prezentare concept unic – de pe Facebook:

Posted by Vindem-Ieftin.ro on 8 Ianuarie 2018

Ce îi diferențiază de restul companiilor?

Plăcut m-a surprins faptul că site-ul lor oferă mai multe sfaturi la montarea pavajului, la aplicarea parchetului, OSB-ului și termosistemului, la tencuială, diferite ghiduri de montaj la pavaje și la acoperișuri. De asemenea, am observat recomandări la cumpărarea tipului de ferestre, dar și un sfat sănătos zic eu: ”Mergi zilnic la serviciu pe bicicletă!” Ne sugerează să cumpărăm online, că e ”mai ieftin și mai rapid”.

Din cauza concurenței acerbe există producători care s-au aliniat la cererile depozitelor și hipermarket-urilor mari, ce au cerut un anumit nivel de calitate și și-au creat o gamă proprie de produs, ”gamă eco”. Aceasta reprezintă un produs de o calitate mai slabă, adică mai subțire, mai ușor etc, neraportându-se la ceea ce ar fi mai important: la prețul în sine. Comparativ cu alte companii, Casa de Comenzi simplifică modul de achiziție a produselor necesare și le poți cumpăra mult mai ieftin, în loc să te duci la un distribuitor local sau un furnizor direct (la fabrică).

Clienții pot cumpăra totul dintr-un singur loc astfel pot economisi timp și mai ales bani (totalul necesarului de materiale fiind mai mic decât în depozitele clasice și hypermarket-uri). Garantează o economie per total achiziții la un necesar care are produse din mai multe categorii cuprinsă între 10-20%. Cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât pot negocia la fabrică prețuri mai bune pentru client.

Ca și revânzători, contractează prețuri mai bune negociate periodic, iar adaosul nu cuprinde cheltuielile unui depozit sau hypermarket (15-20%). 

Clienții nu mai aleargă după materiale de construcții prin depozite ori după cele mai bune prețuri,

putând să compare ofertele pe care deja le are de la alți furnizori, așa fiind apoi sigur de cele mai bune prețuri.

Oferă consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații legate de implementarea produselor.

Produsele vin însoțite cu certificat de garanție direct de la producător. Garanția produsului poate fi de la 10 la 50 ani. Produsele comercializate sunt de o calitate superioară în concordanță cu ultimele tehnologii apărute pe piață.

Managerul companiei afirma despre conceptul „vindem ieftin”, că mulți consideră ”produsele de slabă calitate, produse proaste, produse inferioare pieței, de fapt în realitate lucrurile stau total invers. Vindem-ieftin = adaos mic, prețurile sunt corecte și nu ascunse, fără cheltuieli asociate, se vinde după nevoia clientului, iar prețurile sunt mult mai jos decât lanțurile de magazine sau depozitele locale clasice. Site-ul conține absolut toate materialele de construcții necesare construcției unei case. Avantajul principal este economia de timp, dar și ținerea legăturii permanente cu clientul pentru a știi în ce situație se află comanda cerută, până la primirea materialelor la locul menționat”.

Casa de Comenzi NU afișează prețurile, deoarece acestea variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât pot negocia cu furnizorii.

Cum funcționează? Ce trebuie să fac? 

Foarte simplu…

  1. Îmi fac lista cu tot ce am nevoie

  2. Pe prima pagină a site-ului este un formular în care trimit lista cu necesarul de material, număr de telefon și opțional adresa de email.

  3. Dau Trimite necesarul.

  4. Voi primi o ofertă personalizată.

  5. Voi fi contactată de către un consultant, care îmi identifică nevoile și conform acestor nevoi o să primesc oferta cea mai bună.

Acum te întreb pe tine… Mai merită să mergi la diferite magazine să-ți pierzi timpul cu orele căutând ceea ce-ți trebuie și poate nici nu dai de ele?

Nu e mai bine să ai totul într-un singur loc, fără bătăi de cap și cu transport gratuit oriunde în România?

Eu m-am hotărât să stau în fotoliu, să beau un ceai, că-i mai sănătos decât cafeaua și să îmi comand toate materialele necesare construirii casei mele online, de pe site-ul Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro, că doar aici am totul într-un singur loc fără a necesita timp în plus de deplasare sau de prospectare a pieței în căutarea prețului mai mic.

Știți cum se zice ”un client este o prăjitură pentru fiecare furnizor de servicii”.

Chiar dacă la început mi s-a părut că totul este scump, pentru că o să plătesc în avans, dar în timp aceste costuri se amortizează și merită efortul depus.

Am urmat primii 3 pași, am trimis necesarul de materiale și așteptam un semn de la ei.

Nu a durat multe zile și mă contactează o reprezentantă de la ei, că au toate materialele de care am nevoie și îmi dă sugestii și la celelalte. Mi-a zis că îmi va trimite o ofertă personalizată cu cele discutate.

Am primit oferta și spre surprinderea mea prețul a ieșit mai mic decât mă așteptam, ”într-adevăr oamenii aceștia vând ieftin”, mă gândeam eu.

Acestea fiind spuse i-am răspuns fericită că accept oferta și să începem demersul.

Au trecut 5 zile lucrătoare și aud soneria de la ușă că răsună. Ies să văd cine este. Era curierul cu materialele cerute.

Eram tare fericită văzând că am reușit să lucrez cu încă o echipă minunată, jos pălăria!

A urmat demersul lucrării, dar cu zile însorite și voie bună echipa a terminat cu brio construcția casei mele.

Gata, am filmat cu telefonul rezultatul final al lucrării și am scris câteva rânduri de bine, evident, pentru Casa de Comenzi Vindem-Ieftin, care sună cam așa:

Vă mulțumesc Casa de Comenzi Vindem – Ieftin că ați fost cu adevărat profesioniști și de mare ajutor pe tot parcursul colaborării! Atașat aveți filmarea cu rezultatul final al lucrării. Vă felicit pentru această inițiativă de a recompensa clienții cu care ați colaborat în acest fel! Vă voi recomanda cu mare drag tuturor prietenilor și cunoștințelor mele! Toate cele bune! ”

Pe urmă am încărcat video-ul făcut în chenarul menționat de ei pe site și am dat mai departe și prietenilor mei. Ca recompensă voi primi 100 RON. Așa mai pot economisi din bani! Mulțumesc cu recunoștință!


Ești curios cum a ieșit lucrarea finală? Dă-mi un semn și ți-l trimit și ție!

Tu cum îți economisești timpul și banii atunci când dorești să-ți construiești, renovezi casa? La cine apelezi?


* Acest articol a fost scris pentru Proba 5 a competiției Spring SuperBlog 2018.

Surse: vindem-ieftin.ro, vindem-ieftin.ro/media-andreeadragomir.blogspot.ro, Facebook, diviziadepavaje.ro, diviziadefier.ro, diviziaacoperisuri.ro, youtube
(Visited 140 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!