Au trecut imediat 9 luni de când m-am hotărât să îmi fac un blog unde să îmi aștern gândurile zi de zi. 9 luni, wow deja? Imediat Be Free Be Zen are un anișor! La cât mai mulți ani! Doamne ajută!

Când m-am decis să îmi creez blogul, m-am gândit că cea mai mare realizare a mea ar fi să vin cu ceva nou, să reușesc să ajung la cititorii mei prin intermediul cuvintelor. Blogul fiind structurat pe două categorii, pe Travel și Spiritualitate, reprezintă trăirile, experiențele, emoțiile mele adunate de-a lungul anilor, care a devenit mai mult decât un blog, spațiul meu de joacă, liantul care leagă prietenii atât online, cât și offline. Am constatat că atunci când aduc conținut propriu zilnic blogului meu ar putea reprezenta mult interes și pentru alți cititori. De altfel, omul acela cu blog cu care m-am identificat pentru prima dată, a creat din dorința de a găsi un loc unde să-și parcheze gândurile, s-a transformat în blogger de călătorii și spiritualitate.

Pentru un blogger calitatea conținutului, vizibilitatea blogului, opiniei pe care o lansează în online reprezintă totul. Îmi place foarte mult ceea ce fac, scriu din suflet pentru tine suflet minunat! Doresc să vin mereu cu ceva nou, să te surprind cu locuri pe unde nu a mai poposit nimeni, să fii mereu la curent cu evenimentele din luna prezentă, să te ajut cu sfaturi și trăiri din experiența mea de până acum, atât în turism, cât și în viață, în general și să îmbunătățesc mereu blogul ca să arate exact așa cum mi-l doresc.

Aș recomanda oricui dacă are ceva de spus să își facă un blog. Atunci când ai un punct de vedere, este bine să ai un loc unde să-l expui. Important este să fii TU, să te descoperi și să vezi care este pasiunea ta, ce te motivează ca să faci totul din pasiune.

Bloggingul m-a transformat foarte mult, am devenit un alt om, un alt EU, gândesc și văd lucrurile altfel, trăiesc doar în prezent, sunt recunoscătoare pentru fiecare nouă zi, pentru fiecare binecuvântare primită. Mulțumesc că exist, mulțumesc că sunt cel ce sunt ACUM!

În ultima perioadă, lucrând în mediul online, am cunoscut foarte mulți oameni valoroși, cu care am rezonat și acum mi-au devenit prieteni (bloggeri de travel, influenți, vloggeri, instagrameri și mulți alții), am învățat multe lucruri activând în acest mediu și zi de zi aplic cele învățate.

Că nimic nu-i întâmplător, Mădălina de la Around my dream mi-a recomandat o firmă de webdesign care a ajutat-o foarte mult și gratuit în îmbunătățirea blogului ei. Doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru recomandarea făcută!

Echipa Thecon.ro ajută GRATUIT cu orice este nevoie pe cei care sunt la început de drum și nu numai prin campania de susținere a bloggerilor pe plan național, pentru dezvoltarea blogului.

#TheconSustineBloggerii

THECON – Campania de susținere a bloggerilor

Având habar cu ce se mănâncă realizarea unui blog, m-am avântat singură să îl creez și să îi dau o formă care se vede astăzi, dar primind această propunere, am acceptat provocarea ca să îl îmbunătățesc, să arate exact așa cum mi l-am dorit. Am aflat că ei oferă servicii web design, web development, optimizare SEO și sunt deschiși să îmi asculte problemele și să mă ajute cu orice am nevoie pentru dezvoltarea blogului meu. În schimb compania Thecon nu fac backlinks și nu aduc ”trafic instant”.

 Am zis OK, merită să apelez la ei, dacă oricum este gratuit, nu am ce pierde.

Așa am completat formularul de pe site. În scurt timp am primit un email de la unul din Web Developerii companiei, cum că ar dori să mă ajute la îmbunătățirea site-ului, să identificăm împreună punctele slabe ale blogului care necesită modificări, să analizăm grafica și funcționalitatea acestuia.

Mi-au promis că îmi vor preda înapoi un proiect transformat, îmbunătățit, în schimbul de a scrie pe blogul reinventat despre experiența mea lucrând cu Thecon. Mi-au propus câteva idei de îmbunătățire, dar așteptau să le propun chiar eu ce nemulțumiri am cu site-ul și ce aș dori să modific, schimbi la el.

George împreună cu alți colegi de-ai lui, au alocat mai mult decât 2 ore ca să îmi răspundă prompt la toate întrebările și nelămuririle mele. Îți mulțumesc George și echipei Thecon pentru răbdare și profesionalismul de care ați dat dovadă ajutând să implementați un logo, să schimbați fontul meniului, să vedeți stilizarea header-ului și oferirea altor sfaturi utile în a-mi menține site-ul viu și frumos pentru tine, cel care mă citești zilnic.

Am primit răspuns la cum ar trebui să lucrez pe mai departe ca să am rezultate mai bune și mai eficiente, unde să verific cât de repede se încarcă site-ul și alte informații relevante care o să mă ajute pe viitor. Sunt foarte mulțumită de rezultate și de ajutorul primit. Cu siguranță, că voi mai apela și pe viitor la compania Thecon pentru asistență în ceea ce privește SEO, pentru a-mi optimiza blogul, pentru a fi mai vizibil la căutare în Google.

Am primit mai multe variante de logo până am zis DA, asta îmi place.

Varianta de mai jos a rămas, îți place? Mi-e foarte mult. Aștept feedback-ul tău.

Dacă ești blogger la început de drum sau vrei să îți faci unul și ai nevoie de ajutor, recomand cu mare drag să te înscrii în campania de susținere a bloggerilor susținută de Thecon.

Până acum, echipa Thecon au ajutat peste 200 de bloggeri, cu această campanie. Tu ce mai aștepți?

(Visited 221 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!