Concursuri

CONCURS – SEMINAR Inițiere în Tehnica Focului Interior TUMMO

București 11-13 mai 2018
Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bine v-am regăsit!

Revin cu o nouă serie de concursuri ZEN. Astăzi însă vă voi invita la un seminar la care voi participa și eu în 11-13 mai. În colaborare cu Kriya Yoga București am hotărât să mai oferim posibilitatea la încă două persoane să participe  din lista mea de prieteni de pe Facebook la acest eveniment spiritual. Poate vei fi chiar tu, cel/cea care citești acum aceste rânduri.

Câștigă un bilet GRATUIT și unul la jumătate de preț, la Seminarul de Inițiere în Tehnica Focului Interior Tummo, de 3 zile, invitat special Maestrul Choe – Khor Tshang Rinpoche, Bön Buddhist lama.

De ce să participi?

Suferi mai mereu de frig, ai digestia încetinită, simți nevoia să dormi mai mult de 7 ore și te simți fără vlagă sau cu multă inerție atunci când vine vorba de a acționa eficient sau de a lua decizii rapide?

Nu e nimic greșit în asta, ci doar un semnal că focul subtil este scăzut și ar fi necesară îmbunătățirea sau mărirea lui.

Vestea bună este că poți obține rezultate în câteva săptămâni de practică și poți începe prin acest seminar.

SEMINAR de INIȚIERE în TEHNICA FOCULUI INTERIOR TUMMO

Născut în Dolpo, Himalaya, Geshe Choe – Khor Tshang Rinpoche, Bön Buddhist lama, deține titlul de Geshe din Mănăstirea Menri, precum și un doctorat la Universitatea Charles.

La invitația noastră, maestrul Choe – Khor Tshang Rinpoche, Buddhist lama de pe linia dzogchen Bön, vine în România pentru a da transmiterea învățăturii Tummo, respectiv cultivarea căldurii interioare.

Întrucât scopul nostru este de a oferi tuturor celor interesați de tehnica de Tummo ocazia de a practica, poți participa la această învățătură chiar dacă nu ai mai avut contact cu tehnicile de meditație tibetane.

În Tibet, în timpul retragerilor tradiționale de Tummo, practicanții angajați, au dobândit capabilități de conștientizare de zi cu zi care ar putea fi greu de imaginat.

De exemplu, practicanții au reușit să usuce hainele ude cu căldura corpului lor plină iarnă tibetană, trezind focul interior și cultivându-l în permanență. Cu toate acestea, obținerea unor astfel de capacități nu este scopul practicii Tummo, ci doar efectul său secundar.

Scopul nostru real cu această practică este de a dizolva obscuritățile karmice – care ne împiedică să experimentăm existența noastră ca pe adevărata noastră natură în momentul de față – prin trezirea căldurii interioare primordiale.

Aceasta necesită curățarea canalelor și a chakrelor pentru care Tummo are mai multe metode captivante și care se asimilează gradual. Predarea va consta în transmisia și acordarea binecuvântărilor liniei de maeștri Tummo.

Tehnica și Meditația Focului Interior este o străveche tehnică yoghină practicată cu mult înaintea lui Milarepa de către yoghinii Himalayei și ulterior, în special, de către tradiția budistă Vajrayana.

Beneficiile practicii Tummo:

– înlătură rapid stresul,

– calmează mintea și întregul sistem nervos,

– activează mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar,

– echilibrează focul digestiv și secreția tuturor glandelor endocrine,

– se autoreglează metabolismul și astfel obținem un corp suplu.

– învățăm cum să depășim disconfortul termic, astfel ca prin avansare în practică să învățăm a nu mai avea probleme cu frigul sau cu căldura.

– practicarea zilnică a tehnicilor de meditație tummo oferă o claritate a minții mărită, amplicarea optimismului, mărește succesul în societate, aduce un mare plus energetic de care beneficiază atât organismul nostru, cât și activitățile noastre de zi cu zi.

Tummo înseamnă tehnici de încălzire dar și de răcire.

Un practicant de tummo se simte confortabil atât în condiții de frig extrem, cât și vara când se expune la soare.

Practicată chiar și la nivel de începător, ne aduce o cantitate sporită și constantă de energie și căldură în corp, mai ales atunci când avem probleme cu sistemul circulator periferic – mâini sau picioare reci, stări repetate de răceală sau de gripă, iar la nivel spiritual, trezește energia primordială Kundalini Shakti, unică și singura care accelerează procesul evoluției spirituale în ființa umană.

Facilitator: Dan Flesaru practicant cu rezultate în tehnica de Tummo.

Cui se adresează?

Seminarul este structurat în așa fel încât să poată fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practică atât ca informație, cât și ca tehnici, ca mod de predare.

Program seminar:

Vineri 11 mai

– Orele 19-21 – Tehnica tummo – noțiuni introductive.

Sâmbătă 12 mai

– Orele 9 – 12,30 – noțiuni teoretice și practice de tummo;

– Orele 12,30-14 pauza de masă;

– Orele 14 -17,30 continuare predare tehnică;

– Orele 17,30-18 – răspunsuri la întrebări.

Duminică 13 mai :

– Orele 9-12,30 predare;

– Orele 12,30-14 pauza de masă;

– Orele 14-16 predare.

– Orele 16-16,30 răspusuri la întrebări.

Locația : București, B-dul A I Cuza nr 39, et. 1 la 5 min. De Gara de nord. Te rugăm să verifici cu 2 zile înainte de seminar anunț actualizat pe fb. privind chestiuni de organizare.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

REGULAMENT CONCURS:

Ai șansa să câștigi urmând patru pași simpli:

      1. Să dai Like paginii Be Free Be Zen;

      2. Să dai Like și să Distribui PUBLIC pe Facebook postarea;

     3. Să etichetezi 2 prieteni cu care ai vrea să mergi la acest seminar într-un comment la postare (etichetarea prietenilor se face prin adăugarea semnului ”@” înainte de nume. exemplu: @numeprietena1 @numeprietena2)

    4. Să dai PARTICIP (GOING) la evenimentul din 11-13 mai. Găsești link-ul AICI.

Nu uita să setezi ca postarea ta de pe Facebook să fie PUBLICĂ, pentru a putea fi luată în considerare.

Concursul durează până pe data de 6 mai, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți pe data de 7 mai, LUNI, ora 20:00.

Vor fi selectaţi doar participanții care au îndeplinit toate condițiile concursului.

⚠ Atenție!⚠ Persoanele etichetate în comentarii nu sunt înscrise automat în concurs. Dacă doresc să participe, trebuie la rândul lor să urmeze pașii menționați mai sus.

 Îți dorim mult succes!😊 Namaste! 🤗

(Visited 252 times, 1 visits today)

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

Write A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!