Dragii mei, au trecut deja 6 luni de când am început să îmi aștern pe hârtie trăirile și experiențele mele de până acum, atât ceea ce privesc călătoriile mele, cât și partea spirituală. Puteți citi mai multe despre blog AICI.

Anul trecut în toamnă am aflat de competiția SuperBlog, dar fiind la început de drum, nu mă încadram în cerințele de participare, acum însă, a venit mult așteptatul moment să vă anunț că am zis DA competiției Spring SuperBlog 2018.  

Ceea ce m-a determinat să particip a fost noua provocare ce o oferă competiția, doresc să îmi testez limitele, să ies din zona mea de confort, să descopăr lucruri și oameni noi. Așa am descoperit competiția SuperBlog care atrage și recompensează an de an bloggeri valoroși din întreaga țară. 

Despre SuperBlog 

Este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, ce a luat start în 2008, anul acesta împlinind 10 ani! Mulți înainte!

Are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Cu 15 ediții încheiate, circa 2500 de participanți, cu peste 30.000 de articole, cu sute de probe, peste 80 de sponsori și premii în valoare de peste 100.000 de euro, sunt într-adevăr impresionante aceste realizări. Mult succes pe mai departe! 🙂

Competiția Spring SuperBlog 2018

Pe 1 martie, chiar de Mărțisor, SuperBlog ne determină să începem primăvara, cu o nouă competiție de creativitate, cea de-a 16-a ediție, care va dura până pe 13 aprilie.

Între 01.03 și 13.04, sponsorii competiției ne vor pune la încercare talentul și măiestria în arta cuvintelor. Vom avea la dispoziție 7 zile să redactăm și să publicăm pe blogul personal câte un articol pe tema lansată de fiecare sponsor. După ce articolele sunt încărcate pe platforma de jurizare, este rândul juriului să evalueze calitatea materialelor. Se acordă punctaje după criterii bine stabilite pentru fiecare probă. Competiția este flexibilă, astfel că nu toate probele sunt obligatorii. Dar numai cine participă la toate probele are cele mai mari șanse la Marele Premiu.

Ce îmi aduce Spring SuperBlog 2018?

  • probe incitante, care îmi vor stimula imaginația și pofta de scris;
  • sponsori noi și branduri deja cunoscute;
  • multe premii atractive, majoritatea cash;
  • noi prieteni;
  • la final, o Gală specială, de două zile și două nopți, unde voi putea cunoaște oamenii și offline.

Articolele mele publicate pentru Spring SuperBlog 2018 vor fi publicate în categoria Concursuri, nu vă speriați îmi voi continua, ca de obicei să vă povestesc experiențele mele legate de călătorii și sfaturi utile în lumea spirituală.

În SuperBlog am ocazia să mă întrec cu mine și cu ceilalți, șă îmi testez abilitățile de blogger, să cunosc branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. 

În urma acestei competiții cu siguranță voi câștiga experiențe, oportunități și prieteni noi și poate chiar noi uși care mi se vor deschide pentru posibile colaborări.

Așadar, ”Să înceapă petrecerea”, vorba lui Robin Williams.

Dragi cititori, este rândul vostru să mă susțineți citind articolele, exprimându-vă părerea, dând un feedback constructiv sau poate să dați mai departe articolele postate. Vă mulțumesc cu recunoștință!

Mult succes participanților și primăvară frumoasă tuturor! 🙂

 P.S. Dacă vrei să fii la curent, nu uita să dai Like paginii de Facebook, să dai Follow contului de Instagram și Twitter.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Author

Graduated PR and Tourism, with a desire to explore every corner of this world. I'm traveling at the speed of love, choosing to live in a frequency of unconditional love.

2 Comments

Write A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pin It
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Content is protected !!